loading...

شرکت هوداک سیستم فرتاک

صدور گواهینامه ISO, HSE, CE, GMP

rad بازدید : 25 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:55 نظرات (0)

گواهینامه CE

گواهینامه CE چیست، گواهی نامه CE نشان انطباق محصولاتی هست که جهت ورود به اتحادیه اروپا می بایست داشته باشند. CE مارک به عنوان مجوز ورود به اتحادیه اروپا معرفی می شود، البته گواهینامه CE باید اورجینال باشد و توسط مرجع صدور مورد تایید اتحادیه اروپا صادر شده باشد. گواهینامه CE در حقیقت به عنوان مجوز ورود کالا به اتحادیه اروپا می باشد و صرفا یک برگه کاغذ نیست، بلکه مستنداتی شامل تکنیکال فایل، تست ریپورت و در نهایت تاییدیه نشان CE است. شرکت هوداک سیستم فرتاک شما را راهنمایی می کند برای چه محصولاتی گواهینامه CE تهیه کنید و از کجا گواهینامه CE بگیرید. لطفا تا انتها با ما همراه باشید… 49382-021

CE چیست؟
CE نشان انطباق اروپایی برای محصولاتی هست که به محیط زیست یا برای انسان زیان آور هستند. اغلب محصولاتی که مخصوصا برای محیط زیست مضر هستند باید بر مبنای استاندارد تعریف شده اتحادیه اروپا ساخته شوند. نشان CE به دستگاه یا پکیج کلی محصول تعلق نمیگیرد، مثال اینکه دستگاه لب تاپ دارای نشان CE نیست، بلکه قطعات تشکیل لب تاپ باید دارای CE مارک باشند. در مورد تاریخچه استاندارد CE به کرات طی مقالات قبلی توضیحات داده شده، لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر روی لینک کلیک نمایید.  نکته مهم اینکه نشان CE فقط برای محصولات خاص و فقط برای اتحادیه اروپا الزامی هست.

گواهینامه CE چیست؟
گواهی نامه CE مدرک ثبت شده توسط مرجع صدور CE می باشد که در سایت مرکز صدور CE قابل رهگیری است. در برخی محصولات گواهینامه CE صرفا یک برگه کاغذ نیست، بلکه CE مارک شامل تست ریپورت محصول، تکنیکال فایل، لیست استاندارد های محصول در نهایت یک تاییدیه اخذ نشان استاندارد CE می باشد. گواهینامه CE در حقیقت مجوز ورود و خروج کالا به اتحادیه اروپا یا دیگر کشور ها می باشد، منتها گواهینامه CE انواع و اعتبارات متفاوتی دارد که در ادامه مقاله به صورت مختصر بدآن پرداخته می شود. متقاضیان اخذ گواهینامه CE جهت صادرات محصول به کشور های اتحادیه اروپا یا دیگر کشور ها می توانند از مشاوره رایگان شرکت هوداک سیستم فرتاک استفاده کنند.

اعتبار سنجی مرجع صدور گواهی نامه CE
مرجع صدور گواهینامه CE به نام Notification Bady  اختصارا NB شناخته می شود. NB های معتبر دارای کد چهار رقمی قابل رهگیری در سایت اتحادیه اروپا به ادرس https://ec.europa.eu/ هستند. بنابراین تمامی مراجعی که ادعا می کنند گواهینامه CE معتبر می دهند می بایست توسط سایت فوق قابل رهگیری باشند. متقاضی جهت اعتبار سنجی مرجع صدور CE ابتدا باید متوجه شود گواهینامه تحت اعتبار چه کشوری می باشد. سپس با ورود به سامانه فوق باید کشور مقصد را پیدا کند، بعد نام مرجع صادر کننده یا کد چهار رقمی مرجع صادر کننده را در بین NB های معرفی شده جستجو نماید.

اعتبار سنجی گواهینامه CE
گواهینامه CE چیست، گواهینامه های CE صادر شده در ایران اغلب فیک می باشند، بنوعی میتوان گفت تعداد اندکی از شرکت ها دارای گواهینامه CE اورجینال هستند. جهت اعتبار سنجی گواهینامه CE ابتدا باید مرجع صدور اعتبار سنجی شود. نحوه استعلام مرجع صدور طی سرفصل اعتبار سنجی مرجع صدور گواهی نامه CE توضیح داده شد. جهت استعلام گواهینامه CE باید وارد سایت معرفی شده مرجع صدور شد و با کد رجیستری ثبت شده داخل گواهینامه، اطلاعات سازمان و مشخصات فنی محصول را جستجو نمود. نکته مهم اینکه متقاضیانی که می خواهند گواهینامه CE اصل دریافت نمایند حتما باید محصول را جهت انجام تست استاندارد و گرفتن تست ریپورت به یک آزمایشگاه معتبر ارسال نمایند.

انواع گواهینامه CE
صدور گواهینامه CE توسط مراجع صدور CE  در ایران به سه دسته کلی تقسیم بندی می شوند. CE اورجینال دارای بالاترین اعتبار CE مارک بین جهانیان شناخته می شود، CE مارک به عنوان گواهینامه CE اورجینال شناخته می شود و توسط مرجع اصلی مورد تایید ناندو صادر می گردد. CE خوداظهاری، گواهینامه CE خوداظهاری توسط مرجع صدور اصلی صادر می گردد با این تفاوت که بر اساس اظهارات متقاضی بایت استاندارد محصول گواهینامه CE خوداظهاری صادر می شود. گواهینامه CE انطباق که متقاضیان بیشماری به دلیل هزینه پایین در ایران داشته توسط مراجع صدور خصوصی صادر می شود و کمترین اعتبار بین المللی را دارا می باشد.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 14 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:52 نظرات (0)

  

CE استاندارد


گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE چیست ؟ چه کسانی به گواهی CE نیاز دارند ؟ محصولات CE کدامند ؟ هزینه اخذ گواهینامه CE چقدر است ؟ چگونه CE بگیریم ؟ استاندارد اتحادیه اروپا چیست و از این قبیل سوالات توسط متقاضیان در موتور جستجوگر گوگل سرچ می گردد.

گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE تماما الزامات استانداردی است که محصول جهت ورود به بازار اقتصادی اتحادیه اروپا باید داشته باشد. لذا گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE نشان انطباق محصولاتی می باشد که جهت ورود کالا به اتحادیه اروپا نیاز است.

حال چالش متقاضیان این است که، چه محصولاتی برای صادرات باید نشان CE انطباق داشته باشند و نحوه اخذ گواهینامه CE چگونه است. مقاله فوق در مورد استاندارد CE و دریافت گواهی CE توسط شرکت مهندسین هوداک سیستم فرتاک مکتوب شده. با مطالعه دقیق مقاله اطلاعات کاملی در مورد گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE به دست می آورید.

نشان CE چیست:
گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE یک نشان قابل اجرا که بیان کننده انطباق محصولات با استاندارد های تعریف شده اتحادیه اروپا شامل (بهداشت، ایمنی و حفاظت از محیط زیست) برای محصول فروخته شده در منطقه اقتصادی اروپا است. علامت CE همچنین در محصولات فروخته شده در خارج از منطقه اقتصادی اروپا که با استاندارد EEA تولید شده اند یافت می شود.

استاندارد CE بیان کننده موضوع است که، محصولاتی که در منطقه اقتصادی اروپا EEA خرید و فروش می شوند مورد ارزیابی از لحاظ ایمنی و بهداشت زیست محیطی قرار گرفته تا شرایط ایمنی محصولات تایید گردد. گواهینامه CE یا مارک CE نشان صادراتی هست که برای اکثر محصولات تولیدی جهت ورود به بازار های جهانی و بین المللی به ویژه بازار اروپا اجباری شده. لذا تولید کنندگان که هدف صادرات را دنبال می کنند باید محصولات خود را انطباق دهند با استاندارد اروپا CE سپس اقدام به اخذ گواهینامه CE اورجینال کنند.

نهاد صادر کننده گواهی CE:
گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE توسط نهاد صادر کننده و تایید شده انجمن بین المللی ناندو مشخص می شود. مراجع معتبر صادر کننده گواهینامه CE می بایست توسط Nando به عنوان انجمن تطبیق استاندارد اروپایی ممیزی و تایید شوند.
نهاد صادر کننده گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE به نام Notified Bodie یا اختصارا NB نامیده می شود. NB های صادر کننده گواهینامه CE دارای کدی چهار رقمی بوده که در سایت ناندو قابل رهگیری و رجیستری هستند.
متقاضیان جهت استعلام مرجع صادر کننده گواهینامه CE باید وارد سایت ناندو شود، کشوری که NB در آن اقدام به صدور گواهینامه CE می کند را انتخاب نماید، سپس با توجه به کد اعلام شده از اعتبار نهاد صادر کننده مطمئن شود.
مثال اینکه شرکت صادر کننده گواهی نامه سی ای ادعا دارد CE مارک تحت NB ایتالیایی صادر می شود. متقاضی با ورود به سایت ناندو باید کشور ایتالیا را انتخاب نماید، سپس کد چهار رقمی NB را میان نهاد های معرفی شده ایتالیایی پیدا کند. نکته مهم اینکه ورود به سایت NB فقط از طریق آدرس سایتی که ناندو معرفی کرده بایستی انجام گیرد و گواهی نامه CE در همان سایت استعلام و رجیستری شود.

صدور گواهی CE در ایران:
فریب افراد سودجو جهت خرید گواهینامه CE را نخورید. متقاضیان جهت دریافت گواهینامه CE یا مشاوره برای گرفتن گواهینامه CE هنگامی که به سایت گوگل مراجعه و سرچ می کنند با شرکت های بیشماری مواجه می شوند. مراکز صدور CE اغلب ادعای صدور گواهینامه CE اصلی و مورد تایید کشور های بین المللی را دارند، لذا متقاضی به راحتی اطمینان کرده و هزینه بالایی برای خرید یک برگه گواهینامه CE فیک پرداخت می کند.

گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE در ایران به سه صورت معرفی و صادر می گردد. گواهینامه CE اورجینال که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و تحریم های ظالمانه همچنین هزینه بالای یورویی مقرون به صرفه برای تولید کننده محصول نمی باشد. بنابراین شاید در شرایط فعلی سهم CE اورجینال 1 درصد از گواهینامه های CE صادر شده باشد.

گواهینامه CE خوداظهاری که همانند CE اورجینال توسط NB ها صادر می شود با این تفاوت که درجه کلاس خطر محصول پایین بوده و مرجع صدور بر مبنای اظهارات تولید کننده بدون نیاز به تست و ممیزی گواهینامه CE را صادر می کند.

گواهینامه CE انطباقی که سهم بسیار مهمی از گواهینامه های CE صادر شده در ایران را به خود اختصاص داده. تقریبا حدود 95 درصد از گواهینامه های صادر شده CE در ایران از نوع اطباق می باشد که حداقل اعتبار را در وجه بین المللی دارد. تولید کننده با گواهینامه CE انطباق به هیچ عنوان نمی تواند صادرات داشته باشد به اتحادیه اروپا، حتی ممکن است گواهینامه صادر شده اعتبار برای دیگر کشور ها را هم نداشته باشد.

CE استاندارد
فرآیند دریافت گواهینامه CE در ایران:
مراحل دریافت گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE توسط متقاضیان بسیار سوال می شود. ابتدا اینکه باید سطح کلاس خطر محصول مشخص شود و اینکه تولید کننده محصول را به کدام کشور می خواهد صادر نماید. در واقع تولید کننده باید ابتدا هدف از گرفتن گواهینامه CE و کلاس خطر محصول خود را مشخص نماید.

چنانچه گواهینامه CE جهت صادرات به اتحادیه اروپا مورد درخواست متقاضی باشد نحوه اخذ گواهینامه CE به شرح ذیل می باشد.  انتخاب دایرکتیوها یا قوانین مرتبط با حوزه کاربری محصول، تعیین و استخراج روش های آزمون استاندارد های مورد نیاز محصول، بررسی خطرات و انتخاب روش های ارزیابی ریسک برای محصول، رعایت استاندارد ها و مقررات فنی تعریف شده جهت تولید.

 تهیه گزارشات نتایج آزمون و مشخصات محصول شامل تکنیکال فایل، تهیه اظهارنامه تطابق محصول با استاندارد تعریف شده اتحادیه اروپا، انتخاب نهاد صادر کننده گواهی CE با توجه به دایرکتیو محصول، ممیزی توسط ممیز مرجع صدور که در محل بر اساس تکنیکال فایل صورت می پذیرد.فرآیند دریافت گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE در ایران با توجه به نوع کاربری محصولات از دو ماه الی چهار ماه به صورت متغییر زمان بر است.

نشان CE برای چه محصولاتی ضرورت دارد:
اغلب تولید کنندگان محصولات احساس می کنند برای صادرات تمامی محصولات به گواهینامه CE نیاز دارند. در صورتی که مثلا محصولات غذایی جهت صادرات به گواهینامه CE نیاز ندارد. نکته مهم اینکه برخی از محصولات تولید شده که شامل قطعات مختلفی می شوند، می بایست برای تک تک قطعات به کار رفته گواهی CE اخذ شود.

مثال اینکه دستگاه لب تاپ گواهینامه CE ندارد بلکه قطعات به کار رفته در دستگاه لب تاپ هر یک نشان CE جهت صادرات نیاز دارند. ب طور کلی لیست محصولاتی که برایصادرات نیاز به اخذ گواهی CE، نشان CE، استاندارد CE دارند شامل موارد ذیل می باشد.

مصالح ساختمانی، تجهیزات پزشکی، مواد و تجهیزات کاشتنی در بدن انسان، تجهیزات الکترونیکی، سردکننده ها و یخچال ها، اسباب بازی ها، ماشین آلات صنعتی و الکتریکی، تجهیزات حفاظت شخصی، تجهیزات اندازه گیری غیر اتوماتیک، تجهیزات گازسوز، مواد منفجره غیر نظامی، بالابر ها و مخازن تحت فشار و تجهیزات رادیویی و مخابراتی.به منظور دسترسی کامل به لیست دایرکتیو ها و محصولات به سایت https://ec.europa.eu/ مراجعه کنید.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 20 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:46 نظرات (0)

  

مراحا اخذ گواهینامه ایزو 22000

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000 همچنین مدارک لازم برای گرفتن (اخذ) گواهینامه ایزو 22000 درخواست متقاضیان جهت صادرات محصولات می باشد. شرکت های تولید و بسته بندی مواد غذایی برای سهولت فروش کالای تولید شده در بازار داخلی همچنین بازار بین المللی نیاز به گرفتن و ارائه گواهینامه ایزو 22000 معتبر دارند. حتی برخی شرکت ها (کارخانجات تولید مواد غذایی) جهت تاییدیه گرفتن از سازمان غذا دارو، سازمان دامپروری و کشتارگاه نیاز به اخذ گواهینامه ISO 22000 دارند.

در مورد استاندارد ISO 22000، تاریخچه استاندارد ISO 22000 طی مقاله قبلی توضیحات داده شده. با مطالعه مقاله گواهینامه ایزو 22000، اطلاعات تکمیلی در مورد استاندارد 22000 و نحوه تدوین استاندارد اطلاعات کاملی به دست می آورید.

حال توسط مقاله فوق در مورد مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000 بحث و بررسی صورت می پزیرد. مقاله فوق توسط تیم مشاوران شرکت هوداک سیستم فرتاک تدوین و در دسترس عموم قرار دارد.

مقدمه در مورد گواهینامه ISO 22000:
مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000 بستگی به اهداف تعریف شده سازمان ها همینطور استراتژی مشخص شده توسط مدیران تصمیم گیرنده سازمان دارد. استاندارد ایزو 22000 برگرفته از استاندارد HACCP می باشد که در سال 2005 میلادی توسط سازمان ISO تدوین و منتشر شد. از سال 2005 میلادی نهادهای صدور گواهینامه ایزو، گواهی نامه ISO 22000 را جایگزین گواهینامه HACCP کردند. آخرین ویرایش استاندارد ایزو 22000 مربوط به سال 2018 میلادی می باشد که و مراجع صادر کننده گواهینامه، گواهینامه ایزو 22000 را با ویرایش ISO 22000:2018 صادر می کنند.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000 را می توان طی 15 مرحله خلاصه کرد که چنانچه تولید کننده یا شرکتی اقدام به پیاده سازی این 15 مرحله نماید، بدون دغدغه می تواند گواهینامه ایزو 22000 از نهاد های معتبر بین المللی دریافت کند.

15 مرحله در مورد نحوه دریافت گواهینامه FSSC 22000 و رشد تجارت خود.

خلاصه مقاله مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000:
ISO 22000 الزامات مربوط به سیستم مدیریت ایمنی غذا را توصیف می کند و مشخص می کند که یک سازمان باید نشان دهد که می تواند خطرات ایمنی مواد غذایی را کنترل کند.

غذای ناامن می تواند پیامدهای شدیدی برای سلامتی داشته باشد، بنابراین برای سازمان هایی که در زنجیره تامین مواد غذایی هستند بسیار مهم است که برای اطمینان از ایمن بودن فرآیندها و محصولات خود قدم بردارند. امروزه بسیاری از محصولات غذایی از مرزهای ملی عبور می کنند و این امر نیاز به یک استاندارد جهانی برای مدیریت ایمنی مواد غذایی را برجسته می کند. ISO 22000 با ارائه رهنمودهایی که سازمان می تواند برای شناسایی و کنترل خطرات مربوط به ایمنی مواد غذایی کمک کند ، این نیاز را برآورده می کند.

سازمان ها برای اخذ گواهینامه ایزو 22000 می بایست ابتدا مشخص نمایند، هدف از گرفتن گواهینامه ایزو 22000 چیست؟ چنانچه به گواهینامه ISO 22000 معتبر نیاز دارند، باید الزامات استاندارد ISO 22000 را رعایت کنند، حسابرسی شوند سپس نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو، اقدام به صدور گواهینامه می کند.

در ادامه مقاله در مورد مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000 همچنین شرایط استقرار الزامات ایزو 22000 توضیح داده شده. متقاضیانی که نیاز به دانلود رایگان مستندات ایزو 22000 دارند، لطفا به قسمت دانلود رایگان مستندات مراجعه نمایند.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله اول:
انطباق با محصول : اطمینان حاصل کنید که محصول شما با ایمنی غذا، کیفیت غذا و مقررات مطابقت دارد. رعایت قوانین کشوری که محصول در آن تولید می شود و مقصد مورد نظر بسیار مهم است.

بیایید یک مثال بزنیم؛ با فرض اینکه شما قصد فروش میوه های خشک را دارید. شما تمام خطرات ایمنی غذا مانند باقی مانده سموم دفع آفات، فلزات سنگین، مایكوتوكسین ها و غیره را در نظر می گیرید. با كیفیت غذایی، هم میوه خام و هم محصول نهایی را در نظر می گیرید به عنوان مثال (مقدار قند، اندازه، رنگ و طعم آن).

طبق الزامات نظارتی، باید کلیه قوانین مربوط را رعایت کنید. اینها می توانند قوانینی را برای پردازش محصول، مواد افزودنی یا برچسب گذاری راهنمایی کنند. یک مثال عملی می تواند اعلام مواد حساسیت زا بر روی برچسب ها باشد.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله دوم:
محل غذا و انطباق فرآیند : تمام مراحل و فرآورده های غذایی باید مطابق با قوانین و مقررات غذایی دولت باشند. این امر به این منظور است که همه مواد غذایی، از جمله نوشیدنی ها، برای مصرف انسان بی خطر هستند و هیچ آسیبی به مصرف کنندگان نمی رسانند. بدانید کدام قوانین و مقررات غذایی در مورد تجارت شما اعمال می شود.

نسخه هایی از کلیه قوانین و مقررات مربوط به مواد غذایی را تهیه کنید. اطمینان حاصل کنید که الزامات هر قانون و مقررات مربوط به مواد غذایی را خوانده، درک کرده و از آن پیاده سازی کرده اید.

اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید یا نحوه انجام موارد بالا، از متخصصان شرکت هوداک سیستم فرتاک کمک بگیرید.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله سوم:
با الزامات مشتری مطابقت داشته باشید : قبل از شروع کار و شروع مراحل صدور گواهینامه ISO 22000، ابتدا مطمئن شوید که نیازهای مشتریان خود را درک کرده و با آنها مطابقت دارید.

آیا از مشتریان خود درخواست یا اعلانی دریافت کرده اید که نیاز به مجوز شناخته شده مواد غذایی دارند؟

لیستی از تمام نیازهای مشتری خود تهیه کنید.

اطمینان حاصل کنید که این الزامات را رعایت می کنید.

اگر این الزامات برای شما نا مشخص است، مستندات ایزو 22000 (روش اجرایی) را بخواهید.

در آخر، اطمینان حاصل کنید که مشتریان خود را مرتباً از پیشرفت خود مطلع می کنید.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله چهارم:
سایر استانداردهای مربوطه را رعایت کنید : به جز قوانین و مقررات ایمنی غذا، ممکن است سازمان شما نیاز به رعایت سایر استانداردهای مربوطه داشته باشد. پیشنهاد می شود همزمان با پیاده سازی مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مراحل استاندارد ISO 9001 پیاده سازی و اقدام به اخذ گواهینامه ایزو 9001 نمایید.

ببینید کدام استانداردهای ایمنی غذا برای تجارت شما اعمال می شود. به عنوان مثال، استاندارد آب آشامیدنی، استانداردهای میکروبیولوژیکی و غیره. نسخه هایی از تمام استانداردهای ایمنی غذا را دریافت کنید.

اطمینان حاصل کنید که الزامات هر یک از استانداردهای ایمنی غذا را می خوانید، می فهمید و اجرا می کنید.

اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید یا در مورد نحوه انجام موارد بالا مشکل دارید، از مشاور ایزو  کمک بگیرید.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله پنجم:
آموزش ایمنی مواد غذایی ضروری است : کارکنان شما به آموزش ایمنی مواد غذایی احتیاج دارند. آموزش ایمنی مواد غذایی در هر شکل و اندازه ای ارائه می شود. اعم از آموزش مقدماتی ایمنی غذا برای همه متصدیان مواد غذایی گرفته تا دوره های پیشرفته تر برای سرپرستان، مدیران، تیم های HACCP، مدیران QA و QC و مدیریت عالی. اطمینان حاصل کنید که نیازهای آموزشی FSSC 22000 را درک کرده اید.

لیستی از کلیه کارمندان و نیازهای آموزشی را تهیه کنید.

تصمیم بگیرید که چگونه و چه کسی دوره آموزشی را ارائه دهد.

بفهمید چه زمانی باید آموزش داخلی انجام دهید و چه زمانی بهتر است از ارائه دهندگان آموزش با تجربه ایمنی غذا استفاده کنید.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله ششم:
درک کنید ISO 22000 چیست : صدور گواهینامه 22000 سیستم ایمنی غذا بنیاد یک طرح کامل صدور گواهینامه برای حسابرسی و صدور گواهینامه از سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی غذا را ارائه می دهد.

این طرح از استانداردهای بین المللی و مستقل مانند ISO 22000 ، ISO 9001 ، ISO / TS 22003 و مشخصات فنی برای برنامه های پیش نیاز خاص بخش (PRP) مانند ISO / TS 22002-1 برای صنایع غذایی استفاده می کند.

در ادامه مقاله در مورد 9 مرحله باقی مانده توضیح داده می شود، منتها چنانچه متقاضی درخواست اخذ فوری گواهینامه ایزو 22000 داشته باشد نیاز به بررسی و پیاده سازی این 15 مرحله نبوده. لذا می تواند بدون دغدغه ممیزی، گواهی نامه ایزو 22000 معتبر دریافت نماید.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله هفتم:
با استاندارد ISO 22000: 2018 مطابقت داشته باشید : ایزو 22000 برای اطمینان از همسو بودن کلیه مقررات ایمنی غذا، جلوگیری از شیوع ایمنی مواد غذایی و تأکید بر اهمیت سیستم های مدیریتی در مدیریت ایمنی مواد غذایی ایجاد شده است.

استاندارد اصلی ایمنی مواد غذایی توسط سازمان ایزو به نام ISO 22000 منتشر شد و به ISO 22000: 2005 معروف شد که از آن زمان به ISO 22000: 2018 به روز شده و در ژوئن 2019 منتشر شد.

استاندارد جدید یک ساختار سطح بالا را که با ISO 9001 مطابقت دارد، تصویب کرد. این استاندارد در کل دارای 10 بند است. این یک PDCA را در کل استاندارد تصویب می کند و روی یک رویکرد مبتنی بر ریسک تمرکز دارد.

ISO 22000: 2018 بر سیستم های مدیریتی، که شامل سیاست ها و رویه ها هستند، تأکید می کند. مرجع استاندارد لیستی از برنامه های پیش نیاز (PRP) است که باید اجرا شود اما چگونگی اجرای این PRP ها را بیان نمی کند. برای این کار می توان از استانداردهای فنی یا سایر استانداردهای GMP استفاده کرد.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مرحله هشتم:
استاندارد فنی مربوطه را انتخاب و مطابقت دهید : FSSC 22000 همراه با ISO 22000: 2018 و الزامات اضافی از استانداردهای فنی زیر استفاده می کند. تعیین استاندارد فنی مربوط به سازمان شما بسیار مهم است. در زیر لیستی از استانداردهای فنی ISO آورده شده است:

ISO / TS 22002-1: 2009، تولید مواد غذایی.

ISO / TS 22002-2: 2013، پذیرایی.

ISO / TS 22002-3: 2011، کشاورزی.

ISO / TS 22002-4: 2013، تولید بسته بندی مواد غذایی.

ISO / TS 22002-6: 2016، تولید خوراک خوراک و دام.

PAS 221: 2013، خرده فروشی – سوپرمارکت ها.

NEN / NTA 8059: 2016، حمل و نقل و ذخیره سازی (ISO 22002-5 در 19 اکتبر).

مراحل اخذ گواهینامه ISO 22000، مراحل بعدی:
داشتن یک سیاست کلی ایمنی غذایی برای سازمان شما، که توسط مدیریت عالی تهیه شده است.

تعیین اهدافی که تلاش شرکتهای شما را برای پیروی از این خط مشی پیش ببرد.

برنامه ریزی و طراحی سیستم مدیریت و مستند سازی سیستم.

حفظ سوابق عملکرد سیستم.

ایجاد گروهی از افراد واجد شرایط برای تشکیل تیم ایمنی مواد غذایی.

تعریف رویه های ارتباطی برای اطمینان از برقراری ارتباط موثر با مخاطبین مهم خارج از شرکت (نظارتی ، مشتریان ، تأمین کنندگان و دیگران) و ارتباطات داخلی موثر.

داشتن یک برنامه اضطراری.

برگزاری جلسات بررسی مدیریت برای ارزیابی عملکرد FSMS.

تأمین منابع کافی برای عملکرد موثر FSMS از جمله پرسنل آموزش دیده و واجد شرایط، زیرساخت کافی و محیط کار مناسب برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی.

پیروی از اصول HACCP.

ایجاد سیستم ردیابی برای شناسایی محصول.

ایجاد یک سیستم اقدام اصلاحی و کنترل محصول ناسازگار.

حفظ یک روش مستند برای رسیدگی به برداشت محصول.

کنترل دستگاه های نظارت و اندازه گیری.

ایجاد و نگهداری و برنامه حسابرسی داخلی.

به روز رسانی و بهبود مستمر FSMS.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 16 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:37 نظرات (0)

  

گواهی-نامه-ایزو-45001

اخذ گواهینامه ISO 45001 همینطور فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 45001 توسط شرکت ها همچنین سازمان ها سوال می شود. نکته مهم اینکه استاندارد ایزو 45001 جایگزین OHSAS 18001 شده و حتی اشخاص حقیقی به اسم خودشان می توانند اقدام کنند جهت اخذ گواهینامه ISO 45001.

شاید از خود بپرسید استاندارد ایزو 45001 چیست و آیا سازمان ها و شرکت ها می توانند گواهینامه ISO 45001 اخذ نمایند. مقاله فوق جهت الزامات اخذ گواهینامه ISO 45001 برای شرکت ها تدوین و منتشر شده، بنابراین چنانچه می خواهید بدانید استاندارد ISO 45001 چیست ؟، پس لطفا مقاله گواهینامه ISO 45001 را مطالعه نمایید.

اگر شما با استفاده از الزامات استاندارد ISO 45001: 2018 سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی (OHSMS) را پیاده سازی می کنید، احتمالاً در نظر دارید هنگام اجرای آن گواهینامه ISO 45001 خود را دریافت کنید. در این صورت، ممکن است از خود بپرسید که برای آماده شدن یا موفقیت برای حسابرس صدور گواهینامه پس از اجرای ایزو 45001، چه کارهایی باید انجام شود.

مشاوران شرکت هوداک سیستم فرتاک به شما کمک می کنند که به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن بتوانید اقدامات لازم جهت اخذ گواهینامه ISO 45001 را طی نمایید. سپس با کمترین هزینه ممکن و بر اساس اهداف تعیین شده سازمانی بتوانید گواهینامه ایزو 45001 دریافت نمایید.

گواهینامه ISO 45001 چیست؟
گواهینامه ISO 45001 یک روش عالی برای نشان دادن تعهد شما در زمینه رفاه کارمندان، تأمین کنندگان و مشتریان است. روند ارزیابی مستقل تأیید می کند که سازمان شما یک سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای را پیاده سازی کرده است، اعتماد به نفس ذینفعان را افزایش می دهد ، نام تجاری شما را افزایش می دهد و به شما یک مزیت رقابتی می دهد.

مشاوران باتجربه QMS ما می توانند شما را از طریق فرآیند پیاده سازی و صدور گواهینامه ISO 45001، تولید سیستم مدیریت OH&S برای شما و انجام ارزیابی مستقل برای تأیید اینکه سازمان شما بتواند اقدام به اخذ گواهینامه ISO 45001 انجام نماید.

اقدامات ما در زمینه:

سیستم مدیریت OH&S قوی را پیاده سازی نمایید.

برنامه ریزی مناسب و ارزیابی ریسک را انجام دهید.

آموزش بهداشت و ایمنی کافی برای کارمندان ارائه می شود.

آگاهی کارمندان از سیاست های ایمنی و بهداشت را افزایش دهید.

مزایای سیستم های مدیریت OH&S خود را به ذینفعان اعلام کنید.

توانایی شما برای پاسخگویی به شرایط اضطراری را تقویت می کند.

فرآیندهای نظارت بر عملکرد و بهبود مستمر ایجاد شده است.

در QMS ، ما زمان کمتری را برای ایجاد مسیرهای پیچیده اسناد و زمان بیشتری را صرف ساختن سیستم های مدیریتی می کنیم که برای تجارت شما کار می کنند. امروز برای اطمینان از نیازهای خود با ما تماس بگیرید.

تفاوت بین اجرا و صدور گواهینامه چیست؟
برای سازمان ها بسیار مفید خواهد بود که مطلع باشند تفاوت بین اجرا و صدور گواهینامه ایزو 45001 چیست. پیاده سازی فرآیندی است که شما برای ایجاد کلیه قوانین، سیاست ها، فرایندها و رویه های لازم برای تأمین الزامات ISO 45001: 2018 و تأمین نیازهای سازمان خود طی می کنید. سپس با اطمینان از اینکه همه افراد سازمان شما می دانند چه کاری باید انجام دهند، اقدام به اخذ گواهینامه ISO 45001 می نمایید.

صدور گواهینامه جدا از اجرا است، این برای بسیاری از افراد بسیار تعجب آور است که می دانند در ISO 45001: 2018 نیازی نیست که یک نهاد صادر کننده گواهینامه شخص ثالث ممیزی انجام دهد و تأیید کند که سازمان با موفقیت الزامات استاندارد را اجرا کرده است.

دلایل بسیار خوبی برای داشتن یک ممیز شخص ثالث برای حسابرسی استاندارد ایزو 45001 وجود دارد، از جمله مزیت داشتن شخصی در خارج از سازمان شما برای شناسایی راه های بهبود آنچه ریسک های سازمان است و سازمان نتوانسته ریسک ها را به درستی شناسایی کند.

اجرای الزامات سیستم ایمنی و بهداشت سازمان ISO 45001 یعنی اینکه سازمان، بایستی روش های پیاده سازی، چک لیست ها و فرآیند های خود را بر مبنای استراتژی تعریف شده و چارت سازمانی تغییر دهد. بنابراین آموزش کارکنان بر مبنای استاندارد ایمنی بهداشت شغلی اهمیت ویژه ای دارد.

صدور گواهینامه ایزو 45001 یعنی اینکه یک سازمان ثالث به عنوان نهاد حسابرسی و صدور گواهینامه، فرآیندهای سازمان متقاضی را بازرسی می کند. بنابراین چنانچه کلیه فرآیند ها به درستی انجام شده باشد اقدام به صدور گواهی نامه ایزو 45001 پس از تایید حسابرسی.

نحوه ممیزی ISO 45001:
جهت اخذ گواهینامه ISO 45001 مواردی وجود دارد که باید قبل از ورود حسابرسان برای انجام ممیزی نهایی گواهینامه، تکمیل شوند. لذا شرح نحوه ممیزی توسط حسابرسان در زیر عنوان شده است.

تمام فرایندها برای اخذ گواهینامه ISO 45001 اجرا شده، همانطور که همه فرایندها مستند نیستند، شما باید اطمینان حاصل کنید که تمام فرایندهای مورد نیاز در OHSMS وجود دارند. انتظار می رود که شما هر فرآیند را تعیین کنید (قوانین فرایند را تنظیم کنید)، هر فرآیند را پیاده سازی کنید (اطمینان حاصل کنید که قوانین شناخته شده اند و نظارت می شوند) و هر فرآیند را حفظ می کنید (اطمینان حاصل کنید که وقتی قوانین تغییر می کند، مردم می دانند و افراد جدید از آنها مطلع می شوند) وجود فرآیندهای ناقص قابل قبول نیست.

شناسایی ریسک های استاندارد حل و فصل شد، برای حسابرسی باید سوابق کافی جهت نشان دادن نحوه کار فرایندهای خود داشته باشید. به همین دلیل، ممیزان صدور گواهینامه از شما می خواهند که برای مدت زمانی از ریسک های خود برای جمع آوری سوابق لازم جهت اثبات شناسایی ریسک ها استفاده کرده باشید. این بازه زمانی برای هر سازمان صدور گواهینامه متفاوت است، اما اغلب از حداقل 4 ماه تا 8 ماه حتی برخی از آنها تا 12 ماه متفاوت است.

همه فرآیندهای ممیزی شده، یکی از فرایندهای کلیدی برای ارزیابی عملکرد ریسک های شما، ممیزی داخلی است. حسابرسان صدور گواهینامه انتظار دارند که شما قبل از اینکه آنها بیایند و حسابرسی های خود را انجام دهند، این بررسی حسابرسی داخلی را برای همه فرآیندهای خود انجام داده باشید.

بررسی مدیریت به پایان رسید، ارزیابی مهم دیگر ISO 45001 بررسی مدیریت است. انتظار می رود که شما حداقل یک بررسی مدیریت OHSMS برای بررسی اثربخشی و کارایی و ارزیابی تخصیص منابع انجام داده باشید.

جهت اخذ گواهینامه ISO 45001 اقدامات اصلاحی انجام شده، به احتمال زیاد در این مدت از طریق ممیزی داخلی، بررسی مدیریت و نظارت بر فرآیند، ناسازگاری در فرآیندها پیدا کرده اید. با یافتن این ناسازگاری ها، انتظار می رود که اقدامات اصلاحی را برای حذف ناسازگاری و جلوگیری از تکرار آن انجام داده باشید.

9 راه پیش رو برای اخذ گواهینامه ISO 45001:
متقاضیان جهت اخذ گواهینامه ISO 45001 باید 9 مرحله قدم بردارند تا بتوانند گواهینامه ایزو خود را حسابرسی و دریافت نمایند. پیاده سازی و به دست آوردن گواهینامه برای سیستم مدیریت بهداشت و ایمنی شغلی (OH&S) می تواند مشکل باشد و شما ممکن است به سرعت تحت تأثیر بسیاری از الزامات استاندارد ISO 45001 قرار بگیرید. برای کمک به درک بهتر، در 9 مرحله زیر جزئیات چند سوال مهم در مورد عناصر اساسی سیستم شما مطرح شده است.

اولین مرحله اینکه باید پشتیبانی مدیریت را بدست آورید، برای کمک به روند فروش خود بهتر است جلسات مشترک برگزار نمایید و به یک هدف واحد برسید.
مرحله دوم از الزامات قانونی خود مطلع شوید، آیا قوانین بهداشت و ایمنی برای صنعت خود دارید؟ جهت بدست آوردن اطلاع در مورد الزامات قانونی به بخش 6.1.3 دستورالعمل اجرایی استاندارد مراجعه نمایید.
مرحله سوم: محدودیت سیستم مدیریت OHSAS خود را با توجه به خط مشی، اهداف و برنامه هایی که سیستم OHSAS شما را راهنمایی می کند، تعیین نمایید.
مرحله چهارم: فرآيندها و رويه ها را تعريف كنيد، چه فرآيندها و رويه هايي براي كنترل خطرات OH&S در شركت شما بايد تعريف شود؟ چگونه می توانید تمام خطرات و ریسک های مرتبط با آنها را شناسایی کنید تا بتوانید از کنترل های مناسب اطمینان حاصل کنید؟ چه ارزیابی ریسکی لازم است انجام دهید؟ به چه کنترل های عملیاتی و روش های آمادگی اضطراری نیاز دارید؟ چه چیزهایی را یادداشت خواهید کرد، و با آموزش و آگاهی مناسب چه چیزهایی را می توان کنترل کرد؟
مرحله پنجم جهت اخذ گواهینامه ISO 45001 این است که باید، فرایندها و رویه های استاندارد را پیاده سازی کنید.
مرحله ششم آگاه سازی و آموزش کارمندان سازمان می باشد.
مرحله هفتم جهت پیاده سازی و اخذ گواهینامه ISO 45001 این است که شما باید نهاد صادر کننده گواهینامه را مشخص کنید.برای اخذ گواهینامه ISO می خواهید به چه شرکتی اطمینان کنید؟ شرکت هوداک سیستم فرتاک شما را راهنمایی می کند.
در مرحله هشتم باید از سیستم مدیریت OHSAS برای حفظ سوابق بهره ببرید.
مرحله نهم ممیزی داخلی است که باید توسط مشاور ایزو انجام شود. برای مشاوره می توانید از همکاران و کارشناسان ما استفاده نمایید.

تاریخچه استاندارد ایزو 45001:
45001 یک استاندارد ISO برای سیستم های مدیریت بهداشت و ایمنی کار (OH&S) است که در مارس 2018 منتشر شد. هدف ISO 45001 کاهش آسیب های شغلی و بیماری ها، از جمله ارتقاء سطح سلامت کارکنان و محافظت از سلامت جسمی و روانی است.

این استاندارد بر اساس OHSAS 18001، کنوانسیون ها و دستورالعمل های سازمان بین المللی کار از جمله ILO OSH 2001 و استانداردهای ملی کشور های عضو است که تدوین و منتشر شده است. ISO 45001 از ساختار سطح بالای سایر استانداردهای ISO مانند ISO 9001:2015 و ISO 14001:2015 پیروی می کند که ادغام این استانداردها را آسان تر می کند.

ISO 45001 در اکتبر 2013 در ISO ارائه شد. کمیته ISO / PC283، ایجاد شده در سال 2013 مسئولیت مستقیم فرآیند استاندارد سازی را بر عهده داشت. حداقل 70 کشور در روند تهیه پیش نویس شرکت کردند. کارهای آماده سازی تا دسامبر 2015 به طول انجامید سپس از 2015 تا 2017 پیش نویس اول موفق به کسب تأیید کافی از اعضای ISO نشد و در پیش نویس دوم اصلاح شد، که تصویب و به پیش نویس نهایی اصلاح شد. در رای گیری نهایی 62 رای موافق 9 رای ممتنع و چهار رای مخالف از فرانسه، هند، اسپانیا و ترکیه به دست آورد بنابراین این استاندارد در 12 مارس 2018 منتشر شد.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 23 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:32 نظرات (0)

  

اخذ-گواهینامه-ISO-14001

فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001، نحوه اخذ گواهی نامه ایزو 14001، مراحل دریافت گواهینامه ISO 14001، شرایط اخذ گواهینامه ایزو 14001 بیشترین سرچ در موتور جستجوگر گوگل توسط متقاضیان اخذ گواهینامه ISO 14001 می باشد.

ایزو 14001 جزو خانواده استاندارد بین المللی ایزو 14000 می باشد، ایزو 14000 در ارتباط با مباحث مدیریت محیط زیست تدوین شده. شرکت ها، سازمان ها یا موسسات با کمک استاندارد ایزو 14001 تلاش در به حداقل رساندن نارسایی ها و صدمات به محیط زیست دارند.

مهمترین موضوع درخواست کنندگان استاندارد ایزو 14001 این هست که چگونه می توانیم گواهینامه ایزو 14001 دریافت نماییم. بنابراین توسط گوگل و با سرچ فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 چیست ؟، دنبال نهاد هایی هستند که مشاوره و صدور گواهینامه ایزو 14001 انجام می دهند.

مقاله فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 توسط گروه مهندسین هوداک سیستم فرتاک منتشر و سعی شده اطلاعات تکمیلی در مقاله مکتوب گردد تا خواننده با مطالعه دقیق مقاله بتواند نهاد صادر کننده معتبر گواهینامه ISO 14001 را تشخیص دهد و با حداقل هزینه اقدام به دریافت گواهینامه ایزو 14001 نماید.

متقاضیان اخذ گواهینامه ایزو 14001 معتبر باید ابتدا اقدام نمایند جهت استقرار الزامات استاندارد ایزو 14001، بنابراین در ستون سمت راست مستندات استقرار ایزو 14001 مکتوب شده. لذا متقاضی می تواند به راحتی مستندات ایزو 14001 را دانلود نماید و خود اقدام به پیاده سازی نماید.

شرکت هوداک سیستم فرتاک میتواند با توجه به تخصص کسب شده طی سالیانه متمادی، تجربه کاری و استفاده از نیروهای متخصص، در کمترین زمان ممکن گواهینامه ایزو 14001 معتبر برای سازمان های درخواست کننده اخذ نماید.

تاریخچه انتشار استاندارد ایزو 14001:
فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001، استاندارد ایزو 14001 الزامات سیستم مدیریت زیست محیطی (EMC) را بیان می کند که، توسط سازمان بین المللی استاندارد ISO تدوین و منتشر شد. با توجه به تخریب زادگاه موجودات زنده در 44 اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد سال 1989 قطعنامه محافظت از آب و هوا تصویب شد.

موسسه استاندارد انگلستان BS 7750 در آوریل 1996 استاندارد ایزو 14001 را با عنوان سیستم مدیریت محیط زیست منتشر کرد. سال 1994 نسخه نهایی سیستم مدیریت زیست محیطی منتشر و نهاد های صدور گواهینامه ایزو گواهینامهEnvironmental Management System  اختصارا EMS صادر می نمایند.

سایر کشور های دنیا پس از انتشار BS 7750 توسط سازمان های استاندارد داخلی خود اقدام به انتشار استاندارد محیط زیست نمودند. مثلا سازمان استاندارد فرانسه استاندارد AFNOR 30-200 و سازمان استاندارد ایرلند جنوبی استاندارد IS 310 را منتشر و اجرایی کرد.

سازمان بین المللی استاندارد ایزو، سال 1993 میلادی توسط تشکیل کمیته فنی 207 با ریاست کشور کانادا اولین حرکت را برای تدوین استاندارد ISO 14001 انجام داد. سپس سال 1996 برای اولین بار استاندارد EMS توسط سازمان ایزو با نام استاندارد ISO 14001 منتشر شد.

استاندارد ایزو 14001 سال 2004 میلادی برای اولین بار ویرایش شد، اولین ویرایش با استاندارد ISO 14001:1996  تعیر آن چنانی صورت نپذیرفته بود. سازمان استاندارد، استاندارد ISO 14001:2004 را در تطابق با استاندارد ISO 9001 تدوین و منتشر کرد.

سپس پس از ویرایش استاندارد ایزو 9001 در سال 2015 میلادی پس از ده سال استاندارد ایزو 14001 ویرایش و نهاد های صادر کننده گواهینامه ایزو، گواهینامه ایزو 14001 را با ویرایش 2015 میلادی صادر می کنند.

مراحل اخذ گواهینامه ISO 14001:
مراحل پیاده سازی و به طور کلی فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 معتبر داخل سازمان ها به شرح ذیل می باشد.

پشتیبانی مدیریت: مدیران ارشد می بایست برای استقرار الزامات استاندارد محیط زیست آمادگی داشته و استراتژی مشخصی بیان شده باشد.

الزامات قانونی را شناسایی کنید: پس از کسب پشتیبانی مدیران، حرکت به مرحله دوم به معنای اطمینان از درک دقیق مفاهیم قانونی این استاندارد است. تعریف دامنه ISO 14001 به معنای تعریف محدودیت آن است. این به شما کمک می کند تا مناطقی از تجارت خود را که ممکن است تحت تأثیر مسائل زیست محیطی قرار نگیرند، قرار دهید.

رویه های EMS را تعریف کنید: خط مشی ، فرایندها و رویه ها عواملی هستند که کسب و کار شما برای جلوگیری از تأثیر منفی بر محیط زیست، بدان نیاز پیدا می کند.

جهت اطلاع از فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 در قدم بعدی باید رویه های ISO 14001 را پیاده سازی نمایید.

آموزش و آگاهی: تمامی کارکنان سازمان باید تحت آموزش قرار گیرند و درک درستی نسبت به استاندارد و روش های استقرار استاندارد ایزو 14001 داشته باشند.

مهمترین فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 مشخص کردن نهاد صادر کننده گواهی نامه ایزو می باشد. نهاد صادر کننده شرکتی است که، فرآیندهای EMS سازمان ها را مطابق با الزامات ایزو 14001 بررسی می کند.

مرحله بعدی برای بررسی فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 اندازه گیری و نگهداری سوابق فرآیندهای محیطی موثر بر محیط زیست است.

ممیزی داخلی توسط حسابرس یا مشاور ایزو به شما اطمینان می دهد فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 و ایجاد مستندات برای ممیزی شخص ثالث به درستی انجام شود.
مزایای اخذ گواهینامه ISO 14001:
با گذراندن فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 و دریافت گواهینامه ISO 14001 می توانید به ذینفعان، مشتریان و کارکنان خود ثابت کنید که از تعهدات زیست محیطی خود آگاه هستید و به دنبال کاهش تأثیرات زیست محیطی خود هستید. بسیار مهم است که خطرات مرتبط با محیط زیست را شناسایی کنید زیرا چالش های قابل توجهی برای مشاغل ایجاد می کند.

استاندارد ISO 14001 تضمین می کند که شما چنین خطراتی را دنبال می کنید و اقدامات شناسایی خطرات زیست محیطی را انجام می دهید. به این معنی که از تجارت شما محافظت می شود. همچنین اثبات شده است که به شرکت ها کمک می کند تا الزامات قانونی و نظارتی را رعایت کنند.

داشتن گواهینامه ISO 14001 به مشتریان بالقوه اطمینان می دهد که شما گام هایی را برای به حداقل رساندن تأثیر سازمان خود بر محیط برداشته اید. این مهم است زیرا بازار به طور فزاینده در مورد مسائل سبز باهوش می شود و مشتریان بالقوه سوالات بیشتری در مورد فرآیندهای تولید و بسته بندی های سازگار با محیط زیست می پرسند.

کارمندان نیز علاقه مندی بیشتری به همه موارد سبز نشان می دهند و نیروی کار شما از داشتن فرصتی برای درگیر شدن با ISO 14001 لذت می برد.

شرکت های پیمانکاری جهت حضور در مناقصات به گواهینامه ISO 9001، گواهینامه ISO 14001 و گواهینامه ISO 45001 نیاز دارند تا بتوانند در مناقصات حضور مستمر داشته باشند. بنابراین مهمترین مزیت پیمودن فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 و دریافت گواهی نامه ایزو 14001 برای شرکت های پیمانکاری، شرکت در مناقصات می باشد.

مدت زمان اخذ گواهینامه ایزو 14001:
مدت زمان طی کردن فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 کاملا بستگی به اهداف مدیران سازمان و استراتژی مشخص شده است. شرکت ها به طور کلی اهداف متفاوتی جهت اخذ گواهینامه ایزو 14001 دارند، بنابراین مدت زمان اخذ گواهینامه ایزو 14001 متفاوت است.

چنانچه سازمانی درخواست استقرار الزامات استاندارد ISO 14001 را داشته باشد، بعد اقدام نماید جهت اخذ گواهینامه ایزو 14001 باید به طور کامل فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 را طی نماید. مدت زمان اجرای فرآیند الزامات سیستم مدیریت زیست محیطی بستگی به سیاست گذاری مجموعه و شناسایی ذینفعان، آموزش کارکنان و ممیزی داخلی دارد. بنابراین می توان گفت مدت زمان اخذ گواهینامه ایزو 14001 با توجه به طی کردن فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 حدود 3 الی 5 ماه برای سازمان های کوچک و برای سازمان های بزرگ تا یک سال زمان بر می باشد.

چنانچه مجموعه ای فقط درخواست اخذ گواهینامه ایزو 14001 داشته باشد، شرکت هوداک سیستم فرتاک می تواند در مدت زمان کوتاهی حدود یک الی دو ماه اقدام به ممیزی و صدور گواهینامه ایزو 14001 نماید. در صورتیکه سازمان نیاز به ممیزی نداشته باشد، می تواند به راحتی و بدون حضور حسابرس گواهینامه ایزو 14001 معتبر دریافت نماید.

برخی شرکت های پیمانکاری یا حتی مدیران کسب و کارهای کوچک هستند که برای اهداف خاصی همانند حضور در مناقصه یا برندینگ اقدام به اخذ گواهینامه ایزو 14001 می کنند. پیشنهاد می شود به صورت همزمان گواهینامه ایزو 45001 و ایزو 9001 توسط اینگونه شرکت ها اخذ گردد.

مدت زمان اخذ گواهینامه ایزو برای مجموعه های فوق بسیار حائز اهمیت بوده و به هیچ عنوان نمی خواهند درگیر مستند سازی، پیاده سازی و ممیزی شوند. بنابراین اینگونه شرکت ها می توانند فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 به سرعت طی نمایند و در مدت زمان کوتاهی اقدام به خرید گواهینامه ایزو نمایند.

آماده سازی ممیزی صدور گواهینامه ISO 14001:2015:
قبل از اینکه سازمانی در روند ممیزی صدور گواهینامه ISO 14001 درگیر شود، بسیاری از افراد نگران نحوه آماده شدن برای این مرحله نهایی سازگاری هستند. حال اینکه ما 9 قدم اساسی که باید به درستی برداشته شود تا بدون استرس ممیزی نهایی را طی نمایید مکتوب می کنیم.

قدم اول) اجرای استاندارد: نوشتن اطلاعات مستند مورد نیاز و تنظیم فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 باید اولین قدم برای دستیابی به گواهینامه ISO 14001 باشد.

قدم دوم) معمولاً ممیزی های صدور گواهینامه از دو مرحله مختلف تشکیل می شود. در مرحله 1، حسابرسان قبل از مراجعه به تاسیسات، اطلاعات مستند سازمان شما را بررسی می كنند تا مطابق با ISO 14001 مطابقت داشته باشند.

در مرحله 2، حسابرسان بررسی می کنند که آیا فعالیت ها با ISO 14001 سازگار است یا خیر. آنها شواهد حسابرسی را براساس مشاهدات، مصاحبه ها و بررسی اطلاعات مستند جمع آوری می کنند.

قدم سوم) برنامه ریزی فعالیت های کلیدی قبل از ممیزی صدور گواهینامه : شما باید برای هر فعالیتی، منجمله حسابرسی داخلی و بررسی مدیریت، برنامه ای تعیین کنید. اطمینان حاصل کنید که زمان کافی برای انجام و تکمیل هر مرحله از پروژه را به درستی، خواهید داشت. یک روش خوب برای انجام این کار نوشتن یک طرح پروژه در ابتدای اجرا است.

قدم چهارم) اسناد و مدارک خود را به دقت بررسی کنید: اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات مستند خود را به روز کرده اید و هیچ کس در سازمان از اسناد منسوخ استفاده نمی کند.

قدم پنجم) عملکرد صحیح فرآیندهای خود را بررسی کنید: خیلی واضح به نظر می رسد، اما برخی از افراد هنگام انجام آزمایش در سازمان قبل از انجام ممیزی صدور گواهینامه، این مرحله را فراموش می کنند. اطمینان از پیگیری کلیه مراحل و انجام فرایندهایی که سازمان قبلاً برنامه ریزی کرده است، برای یک ممیزی موفق در صدور گواهینامه حیاتی است.

قدم ششم) اطمینان از اثربخشی روند اقدام اصلاحی: بررسی کنید که همه موارد ناسازگار ضبط و تحلیل شده باشد و اقدامات اصلاحی به طور موثری انجام شده باشد و اصلاحات قبل از انجام ممیزی گواهینامه پایان یابد. همچنین توصیه می شود که بررسی های داخلی و خارجی قبلی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که به یافته ها پرداخته شده است.

قدم هفتم) کارمندان را برای مرحله فرآیند اخذ گواهینامه ISO 14001 آماده نمایید. همه کارمندان درون سازمان برای درک اینکه تعهداتشان در رابطه با حفاظت از محیط زیست چیست، باید سیاست محیطی سازمان را درک کنند.

قدم هشتم) اطمینان حاصل کنید که محل کار تمیز و منظم است، همه چیز باید در جای مناسب باشد، بنابراین وقت خود را صرف سازماندهی میز، دفتر، انبار و غیره کنید.

قدم آخر) فضای خوبی ایجاد کنید: به حسابرس از دیدگاه مثبت نگاه کنید. همانطور که قبلاً ذکر شد، ترس را از بین ببرید. حسابرسان به شما کمک می کنند سازمان و فرایندهای خود را بهبود ببخشید. ایجاد یک فضای حرفه ای و آرام به کارمندان کمک می کند تا از ترس خود خلاص شوند و همچنین از یک روند حسابرسی عالی بهره مند شوند.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 21 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:26 نظرات (0)

  

فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است، نحوه اخذ گواهی نامه ISO 9001، روند دریافت گواهینامه ایزو 9001 یا اخذ گواهینامه ایزو 9001 سوال بیشمار شرکت ها یا سازمان ها می باشد.

مجموعه فنی مهندسین هوداک سیستم فرتاک به شما کمک می کند در سریع ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه گواهینامه ایزو 9001 بگیرید.

فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است موضوع مقاله فوق می باشد که متقاضیان اخذ گواهینامه ایزو می توانند با مطالعه دقیق مقاله بر مبنای نیاز سازمانی خود، مرجع صدور معتبر استاندارد ایزو انتخاب و گواهینامه ایزو 9001 دریافت نمایند.

موضوعات مقاله فوق شامل : اطلاعات در مورد سازمان ایزو، اطلاعات در مورد گواهینامه ایزو، اطلاعات در مورد فرآیند دریافت گواهینامه ایزو، مراجع صادر کننده گواهینامه ایزو 9001 و اعتبار سنجی گواهینامه ایزو 9001 می باشد.

اطلاعات در مورد سازمان ایزو:
سازمان بین المللی ISO سال 1947 به منظور یکپارچه سازی تدوین استاندارد در سرار جهان همینطور ایجاد شرایط بهتر جهت تجارت بین المللی در ژنو سوئیس بنا شد. سازمان ایزو با عضویت 25 کشور فعالیت خود را شروع کرد و به دنبال پیوستن تدریجی دیگر کشور ها گسترش پیدا کرد. ساختار سازمان ایزو شامل یک مجمع در راس، دارای یک شورا، دبیر خانه، هیئت مدیره فنی، کمیته پشتیبانی شورا، گروه های مشاوره می باشد. توسعه دانش فنی، ایجاد یک زبان واحد بین المللی همچنین تسهیل در شرایط بازرگانی بین کشور ها ضرورت ایجاد سازمانی به نام سازمان استاندارد ایزو می باشد.

استاندارد ایزو توسط سازمان بین المللی ایزو تدوین و منتشر می شود، سازمان ایزو در حال حاضر چیزی حدود 22000 استاندارد تدوین و منتشر نموده. نکته مهم اینکه تمامی این استاندارد های تدوین شده قابلیت صدور گواهینامه ایزو نداشته، بلکه برخی مستندات و روش های اجرای استاندارد مورد نظر هست. نشان استاندارد ISO حائز اهمیت بوده لذا اغلب شرکت ها و سازمان ها دنبال اخذ گواهینامه ایزو هستند.

اطلاعات در مورد گواهینامه ایزو:
فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است، گواهینامه ایزو مدرک یا سرتیفیکیت معتبر جهت تایید روند پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو، همچنین تایید ممیزی، توسط  نهاد صادر کننده، صادر می گردد. شرکت ها یا سازمان ها علی الخصوص شرکت های پیمانکاری جهت ورود به مناقصه نیاز به تاییدیه استاندارد بین المللی مجموعه خود دارند که، گواهینامه ایزو استشهادیه صادر شده توسط یک نهاد ثالث می باشد.

گواهینامه ایزو بیان کننده رعایت استاندارد مشخص ISO در مجموعه متقاضی است. استاندارد ایزو به موضوعات مدیریتی سازمانی می پردازد، همانند ایزو 9001 که سیستم مدیریت کیفیت برای سازمان را تدوین می کند. عدد نمایش داده شده در گواهینامه ایزو پس از علامت ISO بیان کننده گواهینامه استاندارد صادر شده می باشد. مثلا عدد 9001 پس از علامت (نشان) ISO نماین گر پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو 9001 توسط مجموعه دارنده گواهینامه ایزو 9001 می باشد. گواهینامه های ایزو هر کدام در دسته یا خانواده خاصی قرار دارند، همانند گواهینامه ایزو 9001 یا گواهی نامه ISO 14001.

فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001

روند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است؟
فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است چالش اغلب متقاضیان اخذ گواهی نامه ISO می باشد. متقاضیان زمانی که در موتور جستجوگر گوگل برای اخذ گواهی نامه ایزو سرچ می کنند، با شرکت ها و مجموعه های بیشماری آشنا می شوند که هر یک ادعا می کنند گواهینامه ایزو معتبر صادر می کنند. حتی فرآیند دریافت گواهینامه ایزو توسط شرکت های صادر کننده ISO متفاوت می باشد. برخی صادر کنندگان ایزو سعی می کنند با بزرگ نمایی مشتریان بیشتری جذب کنند و در نهایت مبلغ بالاتری جهت صدور گواهینامه ایزو 9001 در یافت می کنند.

فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است، به طور اصولی مجموعه متقاضی ISO باید ابتدا الزامات استاندارد ایزو را طی استقرار در مجموعه خود پیاده سازی نموده سپس ممیز نهاد صادر کننده مراحل پیاده سازی را تایید، سپس گواهینامه ایزو صادر می شود. منتها آیا واقعا تمام شرکت هایی که دارای گواهینامه ایزو هستند این راه را می پیمایند؟

فرآیند دریافت گواهینامه ایزو بسیار راحت است، بنابراین با ما همراه شوید.

مراجع صادر کننده گواهینامه ISO 9001:
فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است، نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو به طور کلی Certificate Body اختصارا CB نامیده می شود. تمامی مراجع صادر کننده گواهینامه ایزو می توانند مدرک ISO 9001 به صورت اکریدیت صادر کنند. نکته مهم اینکه گواهینامه ایزو 9001 توسط سازمان ISO صادر نمی شود، بلکه سازمان ایزو تدوین کننده استاندارد ایزو می باشد. مرجع صادر کننده گواهینامه ایزو 9001 باید مورد تایید سازمان استاندارد و انجمن اعتبار دهنده بین المللی IAF باشد.

بنابراین گواهی نامه ISO معتبر که توسط نهاد صادر کننده اصلی صادر شده باشد، باید دارای هولوگرام IAF، لوگو سازمان استاندارد اعتبار دهنده و در نهایت لوگو مرجع صدور باشد. مراجع صادر کننده گواهینامه ایزو 9001 بیشماری در ایران فعالیت می کنند که هر یک اعتبارات گوناگونی دارند، مهمترین دغدغه مشتریان اعتبار گواهینامه ایزو است.

فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 چگونه است، نهاد صادر کننده گواهینامه چنانچه معتبر باشد فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 9001 شامل: پیاده سازی و استقرار الزامات ایزو 9001، ممیزی و بازرسی توسط ممیز نهاد صادر کننده، تایید مراحل پیاده سازی توسط ممیز سپس صدور گواهینامه توسط مرجع صدور می باشد.

اعتبار سنجی گواهینامه ایزو 9001:
گواهینامه ایزو 9001 جزو اصلی ترین گواهینامه های اخذ شده توسط سازمان ها می باشد، بنابراین اعتبار گواهینامه ISO9001 برای کلیه متقاضیان حائز اهمیت می باشد. گواهینامه استاندارد اعتبار خود را از سازمان صادر کننده دریافت می کند. چنانچه گواهینامه ایزو 9001 توسط نهادی صادر شده باشد که مورد تایید انجمن اعتبار دهنده IAF باشد، به منزله این هست که گواهینامه ایزو دریافتی اعتبار بین المللی دارد. نکته مهم اینکه اغلب مراجع صادر کننده ISO در ایران مورد تایید انجمن IAF نیستند و متقاضیان می توانند با هزینه کمتری توسط مرکز هوداک سیستم فرتاک از این نوع گواهینامه ها در یافت کنند.

اخذ گواهینامه معتبر ISO 9001 توسط شرکت مهندسین هوداک سیستم فرتاک برای متقاضیان فراهم شده، لذا شرکت ها می توانند با هزینه کمتری گواهینامه ISO 9001 توسط شرکت هوداک سیستم فرتاک دریافت کنند.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 16 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:24 نظرات (0)

  

Standard-ISO-29001

گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 نامیده می شود. ISO 29001 الزامات سیستم مدیریت کیفیت را برای طراحی، توسعه، تولید، نصب و خدمات محصولات صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی تعریف می کند.

گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 الزامات سیستم مدیریت کیفیت را برای سازمانهای عرضه کننده کالا و خدمات به صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی تعریف می کند.

این سند به عنوان مکمل ایزو 9001:2015 نوشته شده است. الزامات و راهنمای تکمیلی ISO 9001: 2015 برای مدیریت خطرات و فرصت های مرتبط با صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی و ارائه چارچوبی برای همسویی نیازها با استانداردهای مکمل در صنایع مرتبط تولید شده است.

مقاله فوق توسط گروه مهندسین هوداک سیستم فرتاک تدوین شده. شرکت های پیمانکاری که درخواست پیاده سازی الزامات استاندارد ISO 29001 را دارند یا متقاضی اخذ گواهینامه ایزو 29001 هستند، با مطالعه مقاله فوق اطلاعات جامعی در مورد استقرار الزامات استاندارد ISO 29001 همچنین اخذ گواهینامه ایزو 29001 به دست می آورند.

گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 نامیده می شود. ISO 29001 الزامات سیستم مدیریت کیفیت را برای طراحی، توسعه، تولید، نصب و خدمات محصولات صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی تعریف می کند.

گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 الزامات سیستم مدیریت کیفیت را برای سازمانهای عرضه کننده کالا و خدمات به صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی تعریف می کند.

این سند به عنوان مکمل ایزو 9001:2015 نوشته شده است. الزامات و راهنمای تکمیلی ISO 9001: 2015 برای مدیریت خطرات و فرصت های مرتبط با صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی و ارائه چارچوبی برای همسویی نیازها با استانداردهای مکمل در صنایع مرتبط تولید شده است.

مقاله فوق توسط گروه مهندسین هوداک سیستم فرتاک تدوین شده. شرکت های پیمانکاری که درخواست پیاده سازی الزامات استاندارد ISO 29001 را دارند یا متقاضی اخذ گواهینامه ایزو 29001 هستند، با مطالعه مقاله فوق اطلاعات جامعی در مورد استقرار الزامات استاندارد ISO 29001 همچنین اخذ گواهینامه ایزو 29001 به دست می آورند.

درباره ISO 29001:2020 ویرایش جدید:
استاندارد ISO 29001 سال 2010 همسو با الزامات سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2008 جهت کمک به صنایع مرتبط همانند نفت وگاز، پتروشیمی منتشر شد. گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 توسط کمیته فنی ISO/TC 67، مواد، تجهیزات و سازه های دریایی برای صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی، با همکاری کمیته فنی کمیته فنی استاندارد اروپا CEN / TC 12، تهیه شده است.  ساختارهای صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی، مطابق با توافق نامه همکاری فنی بین ISO و CEN تدوین و سال 2010 میلادی منتشر شد.

ISO 29001:2020 نسخه اول ISO / TS 29001: 2010 را لغو و جایگزین می کند، که از نظر فنی تجدید نظر شده است. تغییرات اصلی در مقایسه با نسخه قبلی به شرح زیر است:

همسو شدن با ISO 9001: 2015.

الزامات و رهنمودهای تکمیلی مربوط به صنعت نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی در ویرایش جدید گنجانیده شده است.

نهاد های صادر کننده ایزو، از سال 2020 گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 را با ویرایش جدید یعنی ISO 29001:2020 صادر می کنند.

ایزو 29001 نفت و گاز چیست؟
ایزو 29001 به عنوان یک نتیجه مستقیم از همکاری بین ISO و صنعت نفت و گاز بین المللی (به رهبری موسسه نفت آمریکا – API) توسعه یافته است،  ایزو 29001 به طور خاص بر روی زنجیره تأمین نفت و گاز تمرکز دارد. استاندارد ISO 29001 بر اساس استاندارد ISO 9001 ساخته شده است و شامل الزامات تکمیلی تأکید بر پیشگیری از نقص و کاهش تغییرات و ضایعات ارائه دهنده خدمات است.

این الزامات به طور جداگانه برای اطمینان از شفاف بودن و قابل کنترل بودن آنها ساخته شده است. ایزو 29001 همچنین سازگاری جهانی و اطمینان خاطر بهتر در کیفیت عرضه کالا و خدمات را از ارائه دهندگان فراهم می کنند. این امر به ویژه هنگامی مهم است که خرابی کالا یا خدمات تأثیرات شدیدی برای شرکت ها و صنایع درگیر داشته باشد.

استاندارد ISO 29001  برای کلیه سازمانهایی است که در زنجیره تأمین صنعت نفت و گاز کار می کنند. صدور گواهینامه ISO 29001  به استاندارد سازی و بهبود خدمات صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی را تضمین می کند.

اخذ گواهینامه ISO 29001:2020 توسط هوداک سیستم فرتاک:
برای سازمانهایی که در صنعت نفت و گاز کار می کنند، صدور گواهینامه ISO 29001 فرصتی مهم برای استانداردسازی و بهبود است. گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 برای اولین بار در سال 2003 منتشر شد و توسط ISO و صنعت بین المللی نفت و گاز به رهبری موسسه نفت آمریکا (API) توسعه یافت.

به طور فزاینده ای، سازمان های درون زنجیره تأمین برای نشان دادن تعهد خود به کیفیت همچنین کمک به ایمن سازی قراردادهای تجاری جدید، به گواهینامه ISO 29001 نیاز دارند. صدور گواهینامه ISO 29001 بهبود مستمر را فراهم می کند. تأکید بر پیشگیری از نقص و کاهش تغییرات و اتلاف در زنجیره تأمین، از جمله تأمین کنندگان خدمات دارد.

شرکت هوداک سیستم فرتاک خدمات انطباق سیستم های مدیریتی را برای انطباق با استاندارد ISO 29001، منجله تجزیه و تحلیل شکاف ISO 29001 و خدمات ارزیابی و صدور گواهینامه ISO 29001 ارائه می دهد. ما بیش از 10 سال یک مرجع آموزش و مشاور استاندارد پیشرو در بازار بوده ایم، بنابراین برای کمک به نیازهای ISO 29001 شما ایده آل هستیم.

چرا مدیریت نفت و گاز برای سازمان مهم است؟
با توجه به اینکه صنعت نفت و گاز یکی از صنایع خطرناک است، الزامات سیستم مدیریت کیفیت و متخصصین واجد شرایط در این زمینه نقش مهمی دارند. در مواردی سوء استفاده از مایعات و گازهای خطرناک، مشکلات جدی می تواند برای افراد در این زمین ایجاد کند. از این رو، سطح بالایی از قابلیت اطمینان عملیاتی برای این صنعت اساسی است، تا امنیت و حفظ فعالیت های ایمنی افراد را تضمین کند. علاوه بر این برای شرکت ها مفید است زیرا از ارائه بهترین خدمات، همچنین کیفیت اطمینان خاطر ایجاد می کنند برای سازمان های بالا دستی. یک روش مناسب برای دستیابی به این هدف، اخذ گواهینامه ISO 29001 است و با مهارت خود، بزرگی شرکا را تضمین می کنید و بدنامی شرکت را بهبود می بخشید.

گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 چیست؟
گواهینامه ISO 29001 یک استاندارد کیفی است که روش صحیحی را که باید برای ایجاد رابطه در صنعت نفت، پتروشیمی و گاز قابل احتراق ایجاد شود تضمین می کند.

اصلی ترین مزیت اجرای استقرار الزامات استاندارد ایزو 29001 در کسب و کار شما، تنظیم در سطح بهره وری است . سیستم مدیریت نفت و گاز یک گواهینامه است که درجه دیگری از مهارت کسب و کار شما، به ویژه در شبکه تولید آن نظر سازمان های مناقصه گر را کسب می کند. مشخصات بی شماری وجود دارد که باید به عنوان یک جز استاندارد ISO رعایت شود و این مراحل توصیف انتقال کیفیت است.

استاندارد ایزو 29001  کل چارچوب مدیریت را روشن و به طرز باورنکردنی قابل کنترل می سازد. پیاده سازی الزامات استاندارد ISO 29001  یک پشتیبانی کلی از ثبات و اطمینان از تأیید در بازار را تضمین می کند. در واقع، کل بازارها به دنبال استاندارد ISO مورد نیاز در چنین صنعتی هستند. صدور گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 به سازمان ها کمک می کند تا اطمینان خاطر مصرف کننده را جلب نمایند.

گواهینامه ISO 29001:
گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 مشخص کننده سیستم مدیریت کیفیت برای انجمن های عرضه محصولات و مدیریت برای مشاغل نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی است. گواهینامه ISO 29001 در نتیجه همکاری بین انستیتوی نفت آمریکا (API) و تابلوی تخصصی ISO / TC 67 ایجاد شده است.

استاندارد صدور گواهینامه ISO 29001 به گواهینامه ISO 9001 بستگی دارد و نیازهای تقویت کننده شامل پیش بینی نقص و کاهش انحراف و اتلاف از سازمان های متخصص را شامل می شود. تمام پیش نیازهای گواهینامه ISO 29001 غیر انحصاری است و برنامه ریزی شده است که برای همه انجمن ها مهم باشد و توجه کمی به نوع، اندازه و محصول ارائه شده داشته باشد.

گواهینامه ISO 29001 برای شرکت های پیمانکاری است که در زمینه تحقیق، تولید، خطوط لوله و حمل و نقل، تصفیه روغن و بنزین گازی و سازمان هایی که دولت های تخصصی و تقویت کننده ای به این مشاغل می دهند، کاربرد دارد. اخذ گواهینامه ISO 29001 به همین ترتیب درخواست سازندگان و خریداران تجهیزات در صنعت نفت و گاز نیز می باشد.

الزامات صدور گواهینامه ISO 29001 چیست؟
ترتیب و اتصال رویه ها را به عنوان SOP تعریف کنید تا اطمینان حاصل کنید که فعالیت و کنترل این روشها با موفقیت کنار گذاشته شده است.

دارایی ها و داده های مورد نیاز را برای کمک به تمرینات انجام شده در این روش ها تعریف کنید.

رویکردها و تکنیک های منتقل شده به انجمن، اهمیت دیدار با مشتری، ضروریات قانونی و اداری را تعریف کنید.

شناسایی دارایی ها با توجه به پیش نیازهای صریح که به هیئت مدیره  سازمان در رسیدن به اهداف تعیین شده و نتایج مورد نظر کمک می کند.

نظارت و ممیزی رویه هایی که شامل تمرینات مختلفی است که با تنظیم ساختار و بهبود شروع می شود تا درک مطلب از مفهوم سازی به ویترین.

آموزش کلیه کارکنان سازمان به جهت درک درست از استاندارد ایزو 29001.

انتخاب نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو معتبر، شرکت هوداک سیستم فرتاک می تواند به شما مشاوره رایگان بدهد جهت انتخاب درست نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو.

مزایای گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 چیست؟
  پایبندی به ضروریات اقدامات جهانی انجمن های منطقه و نفت و گاز.

  مدیریت فعالیت ها با تعهد بهزیستی و امنیت در داخل یک صنعت پر خطر.

  تقویت اطمینان از شرکا و از طریق سیاست های استراتژیک سالم و ایمن.

  گسترش، هم برای انجمن و هم برای ارائه دهندگان آن از طریق سازگاری و سریعتر در واکنش به تغییر بازارها.

  هوشیاری با کیفیت بالاتر در میان کارگران با کمک مجموعه ای از روش های قابل پیش بینی و کاملاً مشخص.

 ایجاد ارتقاء  ظرفیت های مقتدرانه، سازمان را قادر می سازد که از قدرت بالاتری برخوردار باشد.

  توانایی دستیابی به نتایج پیشنهادی با ترتیب بهتر رویه ها.

کاهش هزینه ها و گسترش بهره وری در چارچوب استاندارد ایزو 29001.

چه شرکت هایی می توانند گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 اخذ نمایند:
گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 برای شرکت های پیمانکار در حوزه مربوطه که شامل اکتشاف، تولید و تصفیه فرآورده های نفتی و گاز طبیعی است. در طراحی، ساخت، نصب و سرویس تجهیزات که در فعالیت های فرآوری فرآورده های نفتی و گاز طبیعی انجام می دهند، مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت های بالادستی همانند شرکت های حفاری و سازمان ها می توانند اقدام به اخذ گواهینامه ایزو 29001 نمایند.

شرکت های بازرگانی وارد کننده یا صادر کننده تجهیزات نفتی می توانند اقدام به اخذ گواهینامه ایزو 29001 نمایند.

در مورد نحوه اخذ گواهینامه صنایع نفت و گاز ISO 29001 در ستون سمت راست توضیحات داده شده.
 

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 17 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:22 نظرات (0)

  

ISO-IES 27001


ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات، در مورد ایمن نگه داشتن دارایی های اطلاعاتی، سازمان ها می توانند به خانواده ISO / IEC 27000 اعتماد کنند. ISO / IEC 27001 به طور گسترده ای شناخته شده است، و الزاماتی را برای سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) فراهم می کند، اگرچه بیش از ده استاندارد در خانواده ISO / IEC 27000 وجود دارد.

استفاده از ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات سازمانها را از هر نوع قادر می سازد تا امنیت دارایی هایی مانند اطلاعات مالی، مالکیت معنوی، مشخصات کارمندان یا اطلاعات سپرده شده توسط اشخاص ثالث را مدیریت کنند.

مقدمه ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات:
با توجه به موضوع امنیت اطلاعات برای سازمان ها به ویژه نگاه سیستماتیک امنیت اطلاعات، همچنین ایجاد چارچوب ها و مکانیزم های قابل قبول برای حوزه مدیریت امنیت اطلاعات، تهیه و تدوین استاندارد از سالیان گذشته در دستور کار مجامع بین الملل و سازمان های ذینفع قرار گرفته است. به صورت خاص در حوزه سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) استاندارد های خانواده سازمان جهانی (ISO)، در حال حاضر به عنوان معتبر ترین استاندارد ها  ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات نام برده می شود.مقاله فوق توسط گروه مهندسین هوداک سیستم فرتاک برای آشنایی با خانواده استاندارد ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات تدوین و منتشر شده است.

ISO 27001 ( ایزو 27001) استانداردی بین المللی در مورد نحوه مدیریت امنیت اطلاعات است. ایزو 27001 در ابتدا به طور مشترک توسط سازمان استاندارد سازی ایزو (ISO) و کمیسیون بین المللی الکترونیک (IEC) تدوین و در سال 2005 منتشر شد. نسخه جدید استاندارد ایزو 27001 سال 2013 مورد بازنگری قرار گرفت و گواهینامه ایزو 27001 در نسخه جدید 2017 میلادی توسط نهاد های صادر کننده گواهینامه ایزو صادر می گردد.

هدف از تدوین ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات کمک به سازمان ها برای ایجاد امنیت بیشتر در دارایی های اطلاعاتی است که در اختیار دارند. سازمان های IT، انفورماتیک، بانک ها و موسسات اطلاعاتی می توانند گواهینامه ایزو 27001 اخذ نمایند.

تاریخچه ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات:
اولین بار موسسه استاندارد انگلستان (BSI) و با نام BSI 7799 استاندارد مدیریت امنیت اطلاعات را تدوین نمود. استاندارد ISO 27001 توسط دپارتمان دولتی تجارت و صنعت انگلستان (DTI) نوشته شده و دارای چندین بخش است که به طور جداگانه به آن پرداخته می شود. بخش اول استاندارد مدیریت امنیت اطلاعات در سال 1995 منتشر و در سال 1998 بازنویسی شد، سپس سال 2000 توسط موسسه استاندارد بین المللی ISO تحت عنوان ISO/IEC 17799  ارائه شد.
استاندارد ایزو 27000 توسط سازمان ایزو در سال 2005 بازنگری شده و بالاخره در زیر گروه استانداردهای امنیتی ISO 27000 قرار گرفت و استاندارد ISO/IEC 27002 بر اساس آن در جولای 2007 عرضه شد.

اجرای بخش دوم ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات:
بخش دوم استاندارد ایزو 27001 توسط کمیته فنی BSI7799 برای اولین بار در سال 1999 با عنوان Information Security Management Systems – Specification with guidance for use ارائه شد. تمرکز بخش دوم بر روی پیاده سازی سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) می باشد. نسخه دوم BS7799-2 در سال 2002 توسط یک مدل جدید به نام PDCA معرفی شد، که رابطه با تضمین کیفیت را ارائه می دهد. ارائه این مدل به استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9000 نزدیک است.

بخش سوم BS 7799 در سال 2005، با موضوع تحلیل و مدیریت مخاطرات منتشر شد. این استاندارد نیز در ردیف ISO/IEC 27001 قرار می گیرد. بر اساس سیاست ها و ساختارهای مدیریت امنیت اطلاعات ارائه شده در دو نسخه مذکور، استاندارد ISO/IEC 27001 در نوامبر سال 2005 منتشر شد.

مروری بر ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات:
مروری بر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات شامل: محرمانگی ( اطمینان در مورد منابع فقط برای افراد مجاز سازمان)، یکپارچه گی (تامین دقت لازم و کامل منابع، داده ها و نحوه پردازش آن ها)، دسترس پذیری (اطمینان از اینکه افراد مجاز در هر زمانی به منابع دسترسی داشته باشند).

ایزو 27001 استانداردی سطح بالا برای سازمان هایی که امنیت اطلاعات آن ها بسیار مهم بوده و ایزو 27001 منابع و دارایی های سازمان را به عنوان سرمایه آن سازمان در نظر می گیرد. هدف سیستم مدیریت امنیت اطلاعات حفاظت از این سرمایه می باشد، تا با این کار بتوان استمرار کسب و کار را تضمین نمود، آسیب پذیری آن را به حداقل برساند و بازگشت سرمایه را به بالا ترین مرز ممکن خود نزدیک نماید.

مزایای ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات:
ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات مبنایی را برای ایمن سازی سرمایه های سازمانی و روش هایی را برای مدیریت فرآیند امنیت اطلاعات ارایه می نماید. امنیت اطلاعات سازمان ها می تواند نیاز تجارت سازمان را در سه ضلعی محرمانگی، یکپارچه گی و دسترسی پذیری بر طرف سازد.

برخورداری از متالوژی سازمان یافته بین المللی برای مدیریت امنیت اطلاعات، داشتن فرآیند مشخص برای ارزیابی، اجرا و نگهداری همچنین امنیت اطلاعات، برخورداری از مجموعه سیاست ها، استاندارد ها، روال تعیین شده در استاندارد ایزو 27001 جزو مزایای مهم ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات می باشد. در سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، بر خلاف سیستمهای سنتی، به منظور تشخیص و جلوگیری از مواجهه با چالشهای امنیتی ، بهترین الگو امنیتی برای سازمان می باشد.

اجزای تشکیل دهنده ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات:
اجزای تشکیل دهنده استاندارد ایزو 27001 دارای کنترل های امنیتی در 11 دامنه بسیار مهم می باشند. سازمان هایی که خواهان پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو 27001 هستند باید هر 11 دامنه امنیتی را اجرا نمایند. این 11 دامنه مبنای ارزیابی مخاطرات امنیتی و گسترش امنیت در نظر گرفته می شوند که شامل:
ساختار امنیت اطلاعات، مدیریت سرمایه، امنیت منابع انسانی، امنیت فیزیکی و محیطی، مدیریت ارتباطات و عملیات، کنترل های دسترسی، ایجاد پیاده سازی و نگهداری سیستم های اطلاعاتی، مدیریت بحران امنیت اطلاعات، مدیریت تداوم کسب وکار، تطابق سیسات های امنیتی می باشد.

ممیزی ایزو 27001 عبارت است از نگرش مدیریت شده به ضعف های این نواحی که می تواند به محرمانگی، یکپارچه گی و قابلیت دسترسی سیستم تکنولوژی اطلاعات تاثیر گذار باشد.

خانواده ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات:
خانواده استاندارد های مدیریت امنیت اطلاعات شامل استاندارد های بین المللی زیر می باشد که با عنوان کلی فناوری اطلاعات و تکنیک های امنیتی معرفی می شوند.
ISO / IEC 27000: 2009 سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات – نمای کلی و واژگان، سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات – مرور و لغت نامه، سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات – نیازمندی ها، آئین نامه کاری مدیریت امنیت اطلاعات، راهنمای پیاده سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، مدیریت امنیت اطلاعات – سنجش، مدیریت مخاطرات امنیت اطلاعات، نیازمندی های ممیزان و ارائه دهندگان سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات، راهنمای ممیزی سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات، راهنمای مدیریت امنیت اطلاعات برای سازمان های مخابراتی بر مبنای ISO/IEC 27002.

نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو 27001 معتبر:
ISO/IEC 27000 مدیریت امنیت اطلاعات جزو خانواده استاندارد ISO می باشد که نهاد های صادر کننده گواهینامه ایزو، گواهینامه ایزو 27001 با ویرایش 2017 صادر می کنند. متقاضیان اخذ گواهینامه ISO 27001 می توانند توسط گروه مهندسین شرکت هوداک سیستم فرتاک اقدام نمایند جهت پیاده سازی و استقرار استاندارد ایزو 27001. صدور فوری گوهینامه ایزو 27001 جهت حضور در مناقصه توسط شرکت هوداک سیستم فرتاک کارسازی و گواهینامه ایزو 27001 اخذ می گردد.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 18 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:19 نظرات (0)

  

ایزو 27001

ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات استاندارد تدوین شده توسط سازمان بین المللی استاندارد سازی ISO می باشد. گوهینامه ایزو 27001 برای متقاضیان توسط نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو تحت نظارت انجمن اعتبار دهنده بین المللی IAF صادر می گردد.

ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات چیست، فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 27001 چگونه است، الزامات ISO 27001 چیست، آخرین ویرایش استاندارد ایزو 27001، ISMS 27001 چیست، اخذ فوری گواهینامه ایزو 27001 موضوع مقاله فوق می باشد. بنابراین جهت دریافت گواهینامه ایزو 27001 تا انتها با ما همراه باشید.

رشد روز افزون تغییرات در علوم فناوری درون جامعه به سرعت در حال افزایش است، حرکت رو به جوامع در راستای جامعه اطلاعاتی باعث رشد وسیع خدمات شده است. با توجه به اتفاقات فوق اطلاعات برای یک سازمان بسیار حائز اهمیت می باشد.

اتصالات گسترده بین المللی باعث شده اطلاعات سازمانی به صورت کنترل شده در معرض استفاده همکاران سازمان یا عموم قرار گیرد. بنابراین در مقابل تهدید های اتفاق افتاده باید الزامات پیشگیرانه صحیحی صورت پذیرد. بنابراین استاندارد سیستم مدیریت امنیت اطلاعات توسط سازمان ISO در خصوص حفاظت از اطلاعات سازمان ها به کمک، سازمان ها آمده.

مزایای اخذ گواهینامه ایزو 27001 توسط ما:
ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات مزایای بسیاری برای یک سازمان دارد. پذیرش استاندارد امنیت اطلاعات، اطمینان یافتن از امنیت بخشی از فرهنگ شرکت و اطمینان از مقاومت در برابر تهدیدات سایبری است. ISO 27001 اطمینان حاصل می کند که رویه هایی برای محافظت از امنیت اطلاعات به حداقل رساندن تهدیدات انجام می شود.

مهمترین مزیت اخذ گواهینامه ایزو 27001 این است که، مدیران سازمان حداقل ریسک را دارند جهت درز اطلاعات شرکت به خارج از سازمان. یک رویکرد موثر و کارآمد برای تأمین نیازهای اولیه، یعنی جلب رضایت همه طرفها، مدیریت ریسک سایبری و بهبود بلوغ کلی امنیت.
گواهینامه ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات توسط سازمان های IT همچنین شرکت های خدمات پشتیبانی شبکه و کامپیوتری تقاضا می شود. متقاضیان برای بهبد عملکرد سیستم خود یا حضور در مناقصات به گواهینامه ایزو 27001 نیاز پیدا می کنند. بنابراین پیشنهاد می شود قبل از خرید از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید.
مزایای اخذ گواهینامه ایزو 27001 از شرکت هوداک سیستم فرتاک شامل: پیاده سازی رایگان، مشاوره تلفنی و حضوری، سرعت در کارسازی و صدور گواهینامه ایزو 27001 و پرداخت کمترین هزینه جهت صدور گواهینامه ایزو 27001 می باشد.

ایزو 27001 چیست:
ISO/IEC 27001 جزو خانواده استاندارد ایزو 27000  استاندارد سیستم مدیریت امنیات اطلاعات (ISMS) می باشد. ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در سال 2005 توسط سازمان بین المللی استاندارد ایزو همچنین کمیسیون بین المللی برق تدوین و منتشر شد.

نام کامل ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات تکنولوژی اطلاعاتی، تکنیک های امنیتی، سیستم مدیریت امنیت اطلاعاتی و نیازمندی ها می باشد. متن استاندارد ایزو 27001 دو نوبت توسط سازمان بین المللی ایزو در سال 2013 میلادی و 2017 میلادی ویرایش شده. بنابراین آخرین ویرایش استاندارد ایزو 27001 مربوط به سال 2017 میلادی می باشد.

ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در سال 1995 برای اولین بار توسط کمیته فنی BSI Group تحت عنوان BS 7799 تاسیس شد. استاندارد BS 7799 توسط سازمان صنعت تجارت انگلیس نوشته شده که شامل چندین بخش همانند تجربیات مدیریت امنیت اطلاعات می باشد.

استاندارد BS7799 سال 2000 میلادی توسط سازمان بین المللی ISO مورد بازبینی قرار گرفت و در ابتدا با عنوان ISO/IEC17799  مورد مطالعه قرار گرفت. ISO/IEC17799 در ژوئن 2005 مورد بازبینی قرار گرفت و در نهایت سال 2007 میلادی با عنوان ISO/IEC 27001:2007 منتشر شد. آخرین ویرایش استاندارد مربوط به سال 2017 میلادی می باشد.

چرا گواهینامه ISO 27001 ضروری است:
ایزو 27001 استاندارد بین المللی است که چارچوبی را برای سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) فراهم می کند. ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات محرمانه بودن، یکپارچگی و در دسترس بودن اطلاعات و همچنین انطباق قانونی را ارائه دهد.

گواهینامه ISO 27001 برای محافظت از مهمترین دارایی های شما مانند اطلاعات کارمندان و مشتری ها، تصویر برند و سایر اطلاعات خصوصی ضروری است. استاندارد ISO27001  شامل یک رویکرد مبتنی بر فرآیند برای شروع، پیاده سازی، بهره برداری و نگهداری ISMS شماست. اجرای ISO 27001 پاسخی ایده آل به مشتری و الزامات قانونی همانند تهدیدات امنیتی بالقوه می باشد.

چرا ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، استاندارد بین المللی استاندارد (ISO) بهترین پاسخ را برای این موضوع دارد. ISO با ایده پاسخ به این سوال اساسی تاسیس شد: بهترین روش برای انجام این کار چیست؟

پیروی از یک روش استاندارد برای انجام کارها (در مورد الزامات استاندارد ایزو 27001، رفع تهدیدها و کاهش خطرات ناشی از حملات سایبری) به این معنی است که مشتریان، مصرف کنندگان و تنظیم کنندگان این اطمینان را دارند که شما یک رویکرد پذیرفته شده و آزمایش شده برای مقابله با خطرات سایبری را در پیش می گیرید.

چرا شرکت ها گواهینامه ایزو 27001 می گیرند:
اقدامات کنترل مناسبی را برای محافظت از اطلاعات محرمانه و ممتاز انجام می دهند. بهترین روشهای بین المللی را برای کاهش تهدیدات سایبری دنبال می کنید و برای پاسخگویی به حملات سایبری فرآیندهای مدیریت و واکنش به حوادث سایبری را دارید.

یک فرایند مدیریت ریسک اطلاعات رسمی و یک سیستم عامل عملکرد خطرناک امنیت اطلاعات یا ISMS ایجاد کرده اید. ISMS یک رویکرد سیستماتیک برای مدیریت اطلاعات شرکت است تا امنیت آن حفظ شود. ISMS باید: افراد، فرایندها و سیستم های IT را در نظر بگیرید.

صدور گواهینامه برای اکثر سازمان ها الزامی نیست. با این حال، یک گواهینامه نشان می دهد که سازمان شما به طور رسمی اهداف الزامات صدور گواهینامه را برآورده کرده است. به عنوان بخشی از روش صدور گواهینامه ISO 27001، یک ارگان خارجی ادعای شما را ارزیابی می کند تا اطمینان حاصل کند که آنچه را که ادعا می کنید انجام می دهید.

ISO 27001 هر ساله نیاز به بررسی مجدد گواهینامه دارد (که به آن ممیزی داخلی نیز گفته می شود)، که اطمینان حاصل می کند از امنیت اطلاعات و الزامات انطباق خود پیروی می کنید. مشتریان ما در کنترل خطرات و کنترل های موجود خود برای حفاظت از دارایی از این خطرات، مزایای قابل توجهی دیده اند.

مزایای پیاده سازی ISMS چیست:
ایجاد یک بنیاد مستحکم برای انطباق با مقررات ملی و بین المللی موجود و آینده (به عنوان مثال GDPR اتحادیه اروپا).  به این ترتیب، احتمالاً  جلوگیری از مجازات های نظارتی پرهزینه و ضررهای مالی.

افزایش بلوغ کلی امنیت تجارت شما. اطمینان از مشتریان و تنظیم کنندگان این امر که خطرات مربوط به امنیت سایبری را جدی می گیرد.

محافظت و ارتقا brand شهرت برند خود. برآورده ساختن الزامات حسابرسی توسط تیم های داخلی، مشتریان و یا تنظیم کنندگان. احتمالاً پس انداز مالی در دراز مدت (کاهش هزینه های مربوط به حوادث فناوری، جریمه های نظارتی و عدم رعایت موارد).

ISMS مجموعه ای از سیاست ها و رویه ها برای مدیریت امنیت اطلاعات سازمان ها است. ISMS شامل امنیت فیزیکی، خطرات مرتبط با افراد است. کارمندان، منابع، فرایندها و فناوری. یک سیستم مدیریت امنیت اطلاعات می تواند در یک منطقه خاص از تجارت یا کل سازمان اعمال شود.

 اجرای ISMS در داخل سازمان به این معنی است که شرکت شما رویه های امنیت اطلاعات را جدی می گیرد. این اجازه می دهد تا استراتژی امنیتی شما به طور کارآمد مدیریت شود تا کمتر حوادث سایبری رخ دهد. دامنه ISO 27001 همچنین می تواند در طول جنبه های دیگر یک تجارت برای تقویت امنیت اطلاعات گسترش یافته و اجرا شود.

نهاد صادر کننده گواهینامه ISO 27001:
ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات توسط نهاد صادر کننده گواهی نامه ایزو به نام اختصاری CB صادر می گردد. در مورد نهاد صادر کننده . اعتبار سنجی نهاد صادر کننده گواهی نامه ایزو در مقالات همین سایت مطالب جامعی مکتوب شده. لذا مجددا اعلام می شود که CB می بایست تحت نظارت و ممیزی سازمان بالادستی به نام اختصاری AB فعالیت، تایید گردد.

متقاضیان برای دریافت گواهینامه ایزو 27001 باید ابتدا استراتژی مشخصی طرح ریزی کنند. اینکه برای چه هدفی نیاز به دریافت گواهینامه ISO 27001 دارند، و آیا مدیران مجموعه آمادگی برای پیاده سازی الزامات ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات را دارند.

اجرای دقیق مراحل پیاده سازی الزامات استاندارد ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات باعث می شود، سازمان متقاضی مراحل بازرسی را به طور کامل طی نماید. بنابراین در مدت زمان کوتاهتری موفق به اخذ گواهینامه ایزو 27001 می شود.

نهاد هایی هستند که به صورت خصوصی و بدون نیاز به ممیزی و مستند سازی اقدام به صدور گواهینامه ایزو 27001 فوری می کنند. معمولا شرکت ها برای حضور در مناقصه بدون هیچ گونه مستنداتی توسط CB های خصوصی، اقدام به گرفتن گواهینامه ایزو 27001 از مراجع خصوصی می کنند. نکته بسیار مهم اینکه گواهینامه ایزو صادر شده توسط مراجع خصوصی اعتبار بین المللی ندارد.

مدت زمان اخذ گواهینامه ایزو 27001:
مدت زمان اخذ گواهینامه ISO 27001 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات کاملا بستگی به اهداف در نظر گرفته شده سازمانی دارد. کمی با خود منطقی باشیم، هدف از گرفتن گواهینامه ایزو 27001 چیست. آیا می خواهید امتیاز کامل برای حضور در مناقصه بدست آورید. یا اینکه می خواهید امنیت اطلاعات و شبکه خود را برای ارتقاء فرآیند های سازمانی خود افزایش دهید.

چنانچه صرفا جهت برندینگ، تبلیغات، یا حضور در مناقصه و یا بدست آوردن تمامی امتیازات در اعتبار سنجی سالیانه سازمان ها اقدام به اخذ گواهینامه ایزو 27001 می کنید، ما در کنار شما هستیم که با کمترین هزینه و در مدت زمان کوتاهی گواهینامه ایزو اخذ نمایید.

تمامی مستندات و هر آنچه نیاز دارید تا به همراه گواهی نامه ایزو 27001 به کارفرما ارائه دهید در همین سایت قسمت دانلود مستندات قابل دسترسی می باشد. بنابراین برای اخذ گواهی نامه ISO 27001 با حداقل هزینه و بهترین مزایا شرکت مهندسین هوداک سیستم فرتاک در کنار شما است.

اگر خواهان اخذ گواهی نامه ISO 27001  هستید تا فرآیند های خود را اصلاح نمایید، پس نیاز به یک مشاور ایزو دارید. استراتژی تعبین شده و اهداف سازمانی مهمترین فاکتور در مدت زمان اخذ گواهینامه ایزو 27001 است. بنابراین برای اخذ گواهینامه ISO 27001 معتبر باید ابتدا اقدام به استقرار الزامات ایزو 27001 نمایید. مدت زمان اخذ گواهی نامه ایزو بستگی به اهداف تعیین شده سازمان دارد.

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

rad بازدید : 18 چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 15:14 نظرات (0)

  

گاهینامه ایزو 22000

گواهینامه ایزو 22000 الزامات مربوط به سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را تعیین کرده و می تواند به آن گواهی دهد. این نقشه کاری را نشان می دهد که یک سازمان برای نشان دادن توانایی خود در کنترل خطرات ایمنی غذا برای اطمینان از ایمن بودن غذا باید انجام دهد.

اندازه سازمان ها یا محصول آنها هر اندازه باشد، همه تولیدکنندگان مواد غذایی وظیفه دارند ایمنی محصولات خود و رفاه مصرف کنندگان خود را مدیریت کنند. به همین دلیل استاندارد ایمنی مواد غذایی Fssc 22000 توسط سازمان بین المللی ISO تدوین و منتشر شد.

مقاله گواهینامه ایزو 22000 توسط گروه مهندسین هوداک سیستم فرتاک تهیه شده و متقاضیان اخذ گواهی نامه ایزو 22000 جهت صادرات مواد غذایی با مطالعه مقاله می توانند، نهاد صادر کننده معتبر گواهینامه ایزو 22000 را شناسایی کنند

ایزو 22000 مدیریت ایمنی مواد غذایی:
عواقب غذای بی خطر می تواند جدی باشد بنابراین سازمان ISO استانداردهای مدیریت ایمنی غذایی را همزمان با سایر استانداردهای مدیریت ISO، مانند ایزو 9001 تدوین و منتشر نمود. ISO 22000  به سازمانها کمک می کند تا خطرات ایمنی مواد غذایی را شناسایی و کنترل کنند.

اخذ گواهینامه ایزو 22000 به زنجیره تامین کمک می کند تا مصرف کننده اطمینان خاطر داشته باشد، بلحاظ ایمنی مواد غذایی مصرفی جهت خرید. بنابراین داشتن گواهی نامه ISO 22000 برای تمامی تولید کنندگان و صادر کنندگان محصولات غذایی الزامی می باشد.

از آنجا که خطرات ایمنی غذایی می تواند در هر مرحله از زنجیره غذایی رخ دهد، ضروری است که کنترل کافی در این زمینه صورت گیرد. بنابراین ، تلاش مشترک همه طرفین از طریق زنجیره غذایی مورد نیاز است.

ISO 22000 چیست؟
ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که می تواند برای هر سازمانی در زنجیره غذایی، مزرعه تا چنگال اعمال شود. دریافت گواهینامه ISO 22000 به شرکت اجازه می دهد تا به مشتریان خود نشان دهد که سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در اختیار دارند.

داشتن گواهی نامه ایزو 22000 اطمینان مشتری را نسبت به محصول فراهم می کند. این امر از آنجا که مشتری ها به غذای بی خطر و محصولات غذایی نیاز دارند تا موادی که از تأمین کنندگان آنها بدست آمده ایمن باشند، اهمیت بیشتری پیدا می کند.

موثر ترین سیستم ایمنی غذا در چارچوب یک سیستم مدیریت ساختار یافته ایجاد و به روز می شوند، سپس در فعالیت های مدیریتی کل سازمان گنجانده می شوند. لذا ایزو 22000 حداکثر سود را برای سازمان و مصرف کنندگان به وجود می آورد.

درباره ایزو 22000:
سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) صدور گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000 را توسعه داد. ISO و کشورهای عضو آن از رویکرد سیستم مدیریت کیفیت استفاده کردند و آن را متناسب با ایمنی مواد غذایی با استفاده از اصول  HACCP تدوین و منتشر کردند.

ایزو 22000 سال 2005 میلادی توسط کمیته فنی ایزو تصویب و جهت استفاده متقاضیان منتشر شد. در سال 2018 میلادی سازمان ایزو استاندارد ایزو 22000 را ویرایش نمود. سپس نهاد های صادر کننده گواهینامه،  گواهینامه ایزو 22000 را با ویرایش 2018 صادر می کنند.

ایزو 22000 را می توان مستقل از سایر استانداردهای سیستم مدیریت یا با نیازهای سیستم مدیریت موجود ادغام کرد. معمولا گواهینامه ایزو 22000 همزمان با گواهینامه ایزو 9001 توسط متقاضیان اخذ می گردد. لذا پیشنهاد می شود جهت صرفه جویی در هزینه ها، انجام شود.

چرا ایزو 22000:
شناخت نقش و موقعیت سازمان در داخل زنجیره غذایی برای اطمینان از برقراری ارتباط موثر و تعاملی در سراسر زنجیره به منظور ارائه محصولات غذایی بی خطر به مصرف کننده نهایی ضروری است، بنابراین اخذ گواهینامه ایزو 22000 برای سازمان های تولید کننده یا بسته بندی مواد غذایی ضرورت پیدا می کند

استاندارد بین المللی ISO 22000 الزامات مورد نیاز برای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را شامل می شود که شامل عناصر زیر است:

ارتباطات تعاملی

مدیریت سیستم

برنامه های پیش نیاز

اصول HACCP
با توجه به اینکه گواهینامه ایزو 22000 ایمن بودن مواد غذایی را برای مصرف کننده اطمینان می دهد، بنابراین داشتن گواهی نامه ایزو 22000 برای صادرات الزامی می باشد. با توجه به مباحث ایمنی مواد غذایی جهت صادرات محصول به ایزو 22000 نیاز دارید.

مزایای استاندارد ایزو 22000 نسبت به HACCP:
استاندارد ایزو 22000 اصول سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) و مراحل کاربردی را که توسط کمیسیون Codex Alimentarius تهیه شده ادغام می کند. با استفاده از الزامات قابل کنترل، برنامه HACCP را با برنامه های پیش نیاز ترکیب می کند.

تجزیه و تحلیل خطر کلید یک سیستم مدیریت ایمنی غذایی موثر است، زیرا انجام تجزیه و تحلیل خطر به سازماندهی دانش مورد نیاز برای ایجاد ترکیبی موثر از اقدامات کنترل کمک می کند. ISO 22000 ایجاب می کند که کلیه خطرات احتمالی پیش بینی شده در زنجیره غذایی از جمله خطرات مربوط به نوع فرآیند و امکانات مورد استفاده شناسایی و ارزیابی شود.

بنابراین ابزارهایی را برای تعیین و مستندسازی فراهم می کند که چرا برخی از خطرات شناسایی شده باید توسط یک سازمان خاص کنترل شوند و چرا دیگران نیازی به آن ندارند. استاندارد HACCP ریسک ها را شناسایی می کند منتها ایزو 22000 ریسک ها را کنترل می کند.

خانواده استاندارد ایزو 22000:
ISO / TS 22002 برنامه های پیش نیاز در مورد ایمنی مواد غذایی شامل شش قسمت تولید مواد غذایی، پذیرایی، کشاورزی، تولید بسته بندی مواد غذایی و قسمت 6 تولید خوراک خوراک دام می باشد. استاندارد ایزو 22003 گواهینامه حسابرسی برای نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو 22000 می باشد.

ISO 22005  قابلیت ردیابی در زنجیره خوراک و مواد غذایی، اصول کلی و الزامات اساسی برای طراحی و اجرای سیستم می باشد. ISO 22006  سیستم های مدیریت کیفیت، راهنمای استفاده از ISO 9002: 2000 برای تولید محصولات زراعی.

ISO 22000 همچنین به عنوان پایه ای برای برنامه صدور گواهینامه سیستم های ایمنی غذا (FSSC) FSSC 22000 مورد استفاده قرار می گیرد. FSSC 22000 یک طرح جهانی برای تأمین امنیت غذایی (GFSI) است. لذا گواهینامه FSSC 22000 با گواهینامه ISO 22000 متفاوت می باشد.

نهاد صادر کننده گواهینامه ایزو 22000:
صدور گواهینامه ایزو 22000 توسط CB های مورد تایید سازمان استاندارد کشور ها انجام می شود. مرجع صدور گواهی نامه ایزو 22000 باید بر مبنای گواهینامه 22003 توسط یک سازمان بالادستی تایید شده باشد. در نهایت اینکه CB می بایست مورد تایید انجمن IAF قرار گیرد.

در مورد نهاد های صدور گواهینامه ایزو معتبر قبلا از طریق همین سایت و سایت های مشابه توضیحات تکمیلی مکتوب شده. نکته ضروری اینکه چنانچه صادر کننده محصولات غذایی قصد ورود به بازار های بین المللی را دارد، حتما باید گواهینامه ایزو 22000 معتبر اخذ نماید.

متقاضیان اخذ گواهی نامه ایزو 22000 یا گواهینامه ایزو مواد غذایی همانند HACCP، GFSI، IFS FOOD، BRC یا گواهینامه FSSC 22000 می توانند جهت مشاوره و دریافت گواهینامه با حداقل قیمت و در کمترین زمان ممکن با شرکت هوداک سیستم فرتاک در ارتباط باشند.

مدت زمان اخذ گواهینامه ایزو 22000:
در مورد فرآیند دریافت گواهینامه ایزو 22000 به طور کامل در ستون کناری مقاله (فرآیند اخذ گواهینامه ایزو 22000) توضیحات کامل داده شده. منتها به صورت اختصار، متقاضیان جهت دریافت گواهینامه ایزو 22000 باید طی هشت قدم مشخص شده اقدام نمایند.

ارزیابی ریسک ها در ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد HACCP، برطرف کردن ریسک ها و روش اجرایی جهت جلوگیری از به وجود آمدن ریسک ها، پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو 22000، مستند سازی اقدامات، ممیزی داخلی توسط مشاور ایزو، انتخاب مرجع صادر کننده گواهینامه ایزو، حسابرسی توسط ممیز نهاد صادر کننده و در نهایت صدور گواهینامه ایزو 22000.

متقاضیان می توانند راه ذکر شده را در پیش گیرند جهت اخذ گواهی نامه ایزو که مسلما زمان بر می باشد، متقاضیانی که درخواست اخذ فوری گواهینامه ایزو 22000 را دارند با شرکت ارتباط برقرار نمایند.
 

جهت اطلاع از قیمت های به روز صدور گواهینامه های استاندارد و مشاوره های مدیریتی با کارشناسان ما در هوداک سیستم فرتاک در تماس باشید.

تلفن تماس: 02149382 - 09127645967

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • مطالب
    آرشیو
  • 1400
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 23
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 22
  • بازدید ماه : 6
  • بازدید سال : 517
  • بازدید کلی : 1,599